Hopp til hovedinnhold
G FOR GANEZHA (YLTV)

♫ Freak show fra Bergen – se videopremiere


G FOR GANEZHA (YLTV)

De beste nye slippene kommer ikke nødvendigvis på fredager. 


Okei, låten du hører nedenfor er ikke heeelt ny, men musikkvideoen slippes nå. Se premiere nederst i saken. 


Bergen-duoen Ganezha består brødrene Godfrey og Steven Manoharan. «Eg Ser Deg» er den andre musikkvideoen fra spillelisten «Å Gi Fødsel Til Farger», som gjøres om til guttas debutalbum i høst når alle låtene er sluppet. 
Låten er produsert av IMSITO fra duoen Zeni Bois, som også gjester singelen. Videoen er regissert av Anniken Nedrebøe Hope og Jonas Lilleengen, som også stod bak videoen til deres forrige singel «Kamikaze» med Sushi x Kobe & Kikkan fra Dårlig Vane. 


I videoen får du se Bergen-profiler som klesdesigneren T Michael, komikeren Roger Nilsen, Martin Hazy fra Dårlig Vane, modellen Nicholas Yaw Rokne, og Brevligeri fra Zeni Bois. 

Hei Ganezha! Hva handler «Eg ser deg» om?
– Sangen handler om hvordan utseende og det overfladiske legger grunnlaget for realityshows som påvirker seere. Vi ville ta denne tankegangen og gjøre realityshowet til et freak show. Tara Arianrhod fra PowPow face i samarbeid med Yvonne Helland gjorde en glimrende jobb og skapte freaks langt over våre forventninger.
Hva er tanken bak tittelen på det kommende albumet?
– «Å gi fødsel til farger!» er et uttrykk vår mor brukte når vi var liten. Hun sa at det var først når hun flyttet til Norge at det gikk opp for henne at ungene hennes ble dømt etter hudfargen. Vi har valgt det som tittel fordi at dette er et «oppvekstalbum».
Se verdenspremiere på videoen til «Eg ser deg» via våre venner i YLTV
Se også: Tyler, the Creator får god norsk hjelp på to låter

Nyeste saker fra 730.no

Les mer