Hopp til hovedinnhold
Hør hans første singel her.

♫ Fra Britney S til Astrid S: Nå debuterer norske Kid Joki som artist


Da han var 20 år gammel, så produserte Joakim Haukaas «Tik Tik Boom» med Britney Spears feat. T.I. – som han selv spilte inn i USA med sistnevnte. Tre år har gått, og han har nå laget flere norske hits, med blant andre Astrid S og Gabrielle.

Nå er Stavanger-gutten klar som artist under navnet Kid Joki, og sammen med CLMD og svenske Andreas Moe så debuterer han med «Wait For Love».


Hvordan vil du beskrive debutsingelen din med fem fete ord?
Analoge synther, organisk, Stressa-Eriksens iPhone-pianoHvilke norske artister og produsenter inspirerer deg?Det er utrolig mange norske fete produsenter og artister om dagen, men det at så mange flinke nordmenn kommer seg opp og frem i utlandet er veldig inspirerende. Ellers vil jeg trekke frem Stargate som er og forblir noen av mine aller største forbilder.Hva er planen for resten av 2016?

– Det blir som vanlig å tilbringe masse tid i studio med forskjellige dyktige låtskrivere og artister, men nå også med mye fokus på mitt eget prosjekt, ikke kun for andre artister. Forhåpentligvis blir det også spillejobber etterhvert. Jeg debuterer faktisk live i et utsolgt DnB Arena i Stavanger foran 4000 hockeyglade mennesker på lørdag – Norges desidert beste og kuleste hockeylag skal ta byttå hjem!!! – så det er utrolig stas!
 
PS: CLMD har gratis pre-Findings-show på Aker Brygge i Oslo fredag ettermiddag. Se her

Hør Kid Joki x CLMD her (og sjekk ham ut hos Hype Machine).

 
Se også: Kid Joki x Astrid S x CLMD (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer