Hopp til hovedinnhold
(SAMSAYA.COM)

♫ Førpremiere: Samsaya med personlig perle om ensomhet

(SAMSAYA.COM)

På mandag slippes Samsayas nye singel «Beginning at the end», men vi har fått lov til å vise dem frem noen dager før.

Pop-perlen er ført i pennen av Sam og den norske, London-baserte og Roc Nation-signerte produsenten Fred Ball, samt britiske Justin Parker. Sistnevnte har tidligere skrevet låter med blant annet Lana Del Rey, Ellie Goulding og Rihanna. (Parker skrev blant annet «Video Games», «Ride» og en drøss med andre sammen med Lana, samt «Stay» for RiRi og Mikky Ekko.)

Samsaya forteller at 
«Beginning at the end» handler om ensomhet, og utdyper:  


– Ensomheten som kan oppstå i en relasjon er den ensligste jeg har opplevd. Man kan gå et helt liv alene og kanskje aldri føle seg så ensom som i et forhold der man ikke lenger er ærlig med seg selv. Ærlighet gjør vondt, spesielt når du innser at du lyver.

–  «Beginning At The End» er den mest personlige låten fra mitt andrealbum, og kanskje derfor den tyngste. Jeg skriver musikk for å lette mitt hjerte, og jeg merker at noen låter har det lille ekstra og kan gi meg mot og nytt håp. Det var det jeg følte da jeg skrev låten og fortsatt føler når jeg fremfører den live.Sniklytt til «Beginning at the end» nå, og sjekk ut singelen i alle kanaler mandag.

Andreplaten Bombay Calling slippes 13. april. 

Se også: Fredagsfjas med Samsaya 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer