Hopp til hovedinnhold

♫ Førpremiere: R&B-debut fra Bergen

STEFFEN ER KLAR MED MARTIN HAZY FRA DÅRLIG VANE (FULL EFFEKT)

Fredag slipper den bergenske R&B-nykommeren Steffen Kvidahl sin Full effekt-debut «Ingen svar». Vi har fått lov til å vise frem den Martin Hazy-gjestende singelen i forkant – sniklytt her.

OPPDATERT: Nå er sangen offisielt ute:

Hei Steffen! Hvordan vil du beskrive deg selv som artist?
– Hei 730! Jeg er en artist folk kan relatere seg til. Tekstene jeg skriver handler som oftest om ekte følelser om alt fra livet til kjærlighet. Så tror mange kan kjenne seg igjen å ha mye til felles med Stiff.
Du er fortsatt fersk, når startet du? 
– Jeg startet med musikk for ca 1,5 – 2 år siden. Det begynte med at jeg la ut noen sanger på SoundCloud med YouTube-beats, og etter hvert som tiden gikk begynte jeg å like det enda mer, samt at andre folk også likte det. Så møtte jeg Bjørn Mareno, my producer, og valgte å legge ut på Spotify i fjor samme tid som nå. Så har snøballen bare begynt å rulle.
Gøy! Sysler du med noe annet ved siden av musikken?

– Når jeg ikke lager musikk så jobber jeg på Yellow Korner – sjekk ut – spiller fotball, trener, kuleran med tjoms.

Sånn det skal være, si! Har du noen musikalske forbilder? 

– De artistene jeg ser mest opp til er Frank Ocean, Michael Jackson og Unge Ferrari. 

Hva handler «Ingen svar» om? 
– Om et forhold hvor man ikke er helt på samme wave og vet hvor man har hverandre. It’s a drama-ting, yeah. 
Skjønner. Hva er drømmen? 
– Jeg drømmer om å kunne gjøre dette på fulltid og oppnå masse med klikken. Samt vinne awards, ya hurd!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer