♫ Følsomt og personlig fra Hkeem & Unge Ferrari

11. aug 2017 kl. 00:00
(OUSU LEIGH/DEF JAM/UNIVERSAL)

🔥🔥🔥 (OUSU LEIGH/DEF JAM/UNIVERSAL)

Sprett champagnen, Def Jam åpner i dag sin norske avdeling! Det legendariske musikkselskapet gir hovedsakelig ut hip-hop og R&B, og representerer blant andre Kanye West, Iggy Azalea, Big Sean og Alessia Cara internasjonalt.

Aller først ut fra det norske kontoret (som er underlagt Universal Music) er Uni-yndlingen Hkeem.

20-åringen har dominert de norske topplistene med Temur og «Fy faen» (25 mill. Spotify-streams) i sommer, og er i dag klar med oppfølgeren «Urettferdig».

Den ærlige balladen gjestes av Nora Collective-prinsen Unge Ferrari, og handler om hvor urettferdig det kan føles å miste noen. 

– «Urettferdig» handler om mennesker som har gått bort – mennesker man savner. Man kan tolke denne låta på forskjellige måter, fordi vi har skrevet den slik at folk kan male sitt eget bilde. Det blir på en måte en film i ditt eget hode. Jeg og Unge Ferrari fant kjemien med en gang og vi trengte kun EN session for å skape denne balladen sammen. Håper folk vil ta denne låta til hjertet sitt og la følelsene komme frem,
forteller Hkeem om singelen. 

Fortsetter nedenfor(OUSU LEIGH/DEF JAM/UNIVERSAL) 

– «Urettferdig» handler litt om det å føle at man er veldig uheldig, kanskje litt for mye, og litt om den barnslige måten å takle dette på. Å synes synd på seg selv, men med veldig god grunn. Vi har alle mistet noen på en eller annen måte og denne låten er dedikert til alle de som kjenner på det. Jeg og Hkeem jobber veldig bra sammen, fremtiden er lys med slike talenter som er på vei opp. Dette er garantert ikke siste gang dere hører fra oss to!, følger Unge Ferrari opp. 

«Urettferdig» er produsert av Eirik Tillerli (halve Loveless) og Kjetil Bjelvin (gitaristen til Sondre Justad), som bare har lovord å si om duoen. 


– Første gang vi hørte stemmen til Hkeem visste vi at vi måtte lage en følsom r&b-låt med han. Det har vært utrolig fett å skrive noe så ekte og personlig sammen med gutta, det er så utrolig mye følelser i alle ledd av prosessen, forteller produsentene om samarbeidet. 

Hør Hkeem & Unge Ferrari – «Urettferdig» her: 


P
S: Den neste singelen til Hkeem kan bli større enn «Fy faen». Gled deg til høsten… 

Se også: Festivalfjas med Hkeem