Hopp til hovedinnhold
Den nye låten, spooning og norske kjendiscrush. <$

♫ Fjaseprat med singelaktuelle Kristian Kristensen


Om du liker nordnorske, følsomme gutter og vill falsettsynging må du høre den nye til Kristian Kristensen ♥ Den gir deg omtrent like digg eargasm som den forrige singelen «Kan Du Lære Mæ?», vi lover. (Sjekk ut nederst i saken.) 


Det har gått litt over et år siden Harstad-hunken vant det som NRK beskriver som «Norges viktigste og gjeveste tittel nye, norske band og artister kan motta». Urørt-finalen, selvfølgelig. 😊


Uansett, Kristian har uten tvil en av de diggeste stemmene i Norge, og det er vanskelig å ikke falle pladask for «Du Som Snakke». Vi ble invitert til en intim releasekonsert, og fikk ta en koseprat med den hardbarka, følsomme nordlendingen.


Kristian har heldigvis for fansen lagt ut hele konserten på Facern fordi han er så snill
 Og kanskje litt for å vise at han har sykeste stemmen ever… 


Har du alltid lurt på om Kristian liker ananas på pizza men aldri turt å spørre? 730 to the rescue, sjekk ut post-konsertintervjuet vårt under. 

Hei Kristian! Du slapp nettopp «Du Som Snakke», kan du fortelle litt om låta?

– «Du Som Snakke» handler om at når man går gjennom livet så møter man veldig mange forskjellige mennesker. Når man da er med alle disse forskjellige personene så vil man ofte forme seg litt, og få litt flere sosiale masker. Man får på en måte veldig mange forskjellige stemmer i hodet, så jeg føler man ofte mister litt hvem man er. Så spør jeg meg selv iblant da hvem er du som snakker nå, og dermed tittelen på låta.

«Kan Du Lære Mæ?» var jo en supersuksess ved A-listing på P3. Har du trua på å følge opp suksessen?

– Det er vanskelig å si. Jeg har virkelig trua på at det vil gå veldig veldig bra! Jeg er sykt glad i «Du Som Snakke», men sammenlignet med «Kan Du Lære Mæ?» er det vanskelig å si.

Fortsetter under


Vi krysser fingrene! Om du ikke var visepop/rock-stjerne, hva ville du gjort? – Jeg tror kanskje jeg hadde vært tannlege da, haha. Da jeg var 15-16 år sto jeg på veiskille om jeg skulle gå musikk på videregående, eller om jeg skulle ta noe fornuftig og trygt. Da var tannlege noe jeg tenkte på! Men om jeg skulle velge akkurat nå hva jeg skulle gjort utenom visepop/rock-stjerne, så tror jeg kanskje jeg ville vært skuespiller! 

Vi har stalket oss frem til at du har drevet med musikal tidligere! Får vi se deg som musikalstjerne en gang?

– Det håper jeg! Det har jeg mer enn gjerne lyst til. Musikkteater eller bare teater generelt er ekstremt gøy, og det hadde jeg elsket å få til! Det er en jo en veldig utfordrende bransje da, men har hørt rykter om at det kanskje er en kjendiskvote jeg kan gå under?

Fortsetter under


😊 😊 😊Okei la oss få litt fun facts ut av deg!Ananas på pizza?

– Nei ikke faen haha!

Lilleskje eller storeskje når du spooner?

– Lilleskje.

Diggeste dialekta i landet?

– Hmmm… Jeg kunne jo vært patriotisk og sagt nordnorsk, men det ville jo vært løgn haha! Jeg tror jeg ville gått for Ålesund-dialekten. Det kan være så mykt og deilig, men så har det også en «swung» i det hvis de vil bli dirty!

Om du måtte velge en superheltkraft, hva ville du valgt?

– Vanskelig å velge én! Kanskje noe ala han som springer jævla raskt? Speedo? Nei Fasto? Husker ikke helt hva han heter, men han i alle fall!

(Vi gjetter oss frem til at det er The Flash han vil frem til) Beste sjekkereplikken du har fått eller gitt?

– Ingen. Trist nok.

Kjendiscrush?

– Seth MacFarlane!


Hva spiser du til kvelds?

– Det blir nok oftest knekkebrød med Snøfrisk og kalkunfilet.

Hvem ville du helst vært fast i en heis med?

– Jeff Buckley!

Diggeste dama i landet?


– Maria Mena!

Siste spørsmål: Diggeste mannen i landet?

– Tore Sagen!Sjekk ut «Du Som Snakke» her!

Se også: Julie Bergan debuterer som bad-ass rapper 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer