Hopp til hovedinnhold
GINGER SPICE (SEQUOIA ZIFF, FRANSICO MUNOZ)

♫ Fanny Andersen om fuckboys og Jodel-hatere

GINGER SPICE (SEQUOIA ZIFF, FRANSICO MUNOZ)

Ti måneder etter debutsingelen, som hun ga ut selv uten plateselskap og management, er Fanny Andersen nå klar med oppfølgeren.

Siden sist har Oslo-jenta signert med Made Management (AURORA, Sigrid +++) og Petroleum Records i Norge, samt Universal Music i Tyskland. <$ 

«Kids» følges opp av «Not a Toy», en låt som går ut til useriøse folk som leker med følelsene dine. Eller klassiske fuckboys, om du vil.

«Not a Toy» er skrevet og produsert av Fanny Andersen og Kito. 

Se vår prat med 22-åringen nedenfor! 

Hei Fanny! Da du slapp debutsingelen var du indieartist. Hva er det største som har forandret seg siden «Kids»?  

– Haha, det er vel alle menneskene som nå er involvert. Jeg har ett helt sinnsykt bra team bak meg, som jobber beinhardt og er dritflinke *hjerteøye emoji* *kyssemunn emoji* 


– Også har jeg jo jobbet nå kun med musikk det siste året, så å bare være i studio og fokuserer på musikk har gjort at jeg har utviklet meg en hel del siden sist. WHAT A LIFE!!!!!! #grateful *praise the lord emoji* (eller er det egentlig en high five? Hvem vet? Alt handler vel om kontekst.) 

Hva og hvem handler «Not a Toy» om? 

– HEHEHEHEHEH……. Den handler om det å være i ett forhold som ikke fungerer, der du ikke blir behandlet helt som du skal. Det er så mange av venninnene mine, og meg, som gikk gjennom dette typ samtidig. Gutter som vil ha deg, men ikke være i forhold med deg. Men de vil helst ikke at du skal være med noen andre. Men de vil fortsatt ikke commite på noe som helst plan. Så sitter du der, og greier ikke rive deg helt løs for HVA HVIS (!!!) han plutselig forandrer seg. Det er vel ett lite anthem til alle playerene der ute, som burde skjerpe seg litt ;)) Og til jenter (og gutter) som er i ett sånt forhold nå, han kommer nok ikke til å forandre seg. Snakker fra erfaring 🙂

🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ #notatoy OUT THIS FRIDAY

Et innlegg delt av Fanny Andersen (@fanny_andersen)


Du bruker Jodel-hat i promosnutten din. Hvorfor det?

– Leste en jodel der det sto det som jeg la ut i snutten, og synes egentlig det fengte litt. Så tenkte jeg, hvorfor ikke? Ikke noe mer enn det egentlig, synes det var morsomt. 

Er det vondt å lese negative, usaklige kommentarer om seg selv? 

– Nei, eller… Sånt som den jeg la ut i snutten er sånn jeg synes bare er morsomt, det tar jeg ikke til meg i det hele tatt. Som oftest bryr jeg meg ikke, men noen ganger kan det jo selvfølgelig være litt kjipt. 

Har du noe på hjertet sånn ellers?

– Kan The Office (US) PLIS komme med reunion sesonger snart????? Hilsen meg som har sett alle 8 sesongene allerede to ganger i år, og alle intervjuer/bloopers som finnes. Jeg trenger mer Michael Scott i livet mitt. 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer