Hopp til hovedinnhold
FARIDA PÅ BY:LARM I FJOR (LISA BJORHEIM FOR 730)

♫ Fabelaktig fra Farida: – Når du føler deg verdiløs

FARIDA PÅ BY:LARM I FJOR (LISA BJORHEIM FOR 730)

Gjøvik-jenta Farida er en av de artistene som kan skryte av å være større i utlandet enn i Norge, men det begynner å ta seg opp i pottitlandet også. (S/O til Billboard, The Fader, MTV og den gjengen der som booster henne.) 

Etter over 750 000 Spotify-streams for «Solo Ride» (som 730 hadde videopremiere på) er 26-åringen i dag klar med oppfølgeren, nemlig nydelige «Next to Nothing». 

– «Next To Nothing» skrev jeg i en session jeg hadde i Van Nuys, Los Angeles i juni 2016 over en beat av en av de mest talentfulle unge multiinstrumentalistene jeg har møtt fra London, Ross O’Donoghue «O’D». Jeg falt pladask for instrumentalen og skrev låten på 15-20 min. Det er nok den beste studiosessionen jeg har hatt hittil!, forteller Farida til 730. 

Fortsetter nedenfor Øya-snutt: 

#Farida på #øyafestivalen 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

En video publisert av 730.no (@730no)


Tematikken i «Next to Nothing» sentreres rundt de store følelsene som noen ganger herjer. 


– Låten handler om frustrasjonen ved å føle seg verdiløs, og ofte i kjærlighet har man en tendens til å forsterke «Shakespeare»-dramatikken i egoet sitt og lar rett og slett disse følelsene ta over. Så hovedscenarioet mitt omhandler det å møte noen som kan «redde» prinsessen eller prinsen ut av en slik situasjon ved å være superhelt, haha.  

Hør Farida – «Next to Nothing» her: 

Se også: Lena Dumham fra Girls danser til AURORA

Nyeste saker fra 730.no

Les mer