Hopp til hovedinnhold
– Jeg vil gi folk gåsehud.

♫ Ex on the Beach-Adrian rapper trolig bedre enn du trorEtter låter som «Actionfrank» og «Bitch, hør her!» er det forståelig om du legger lista lavt. Men Adrian Sellevoll, som for tiden pendler mellom Oslo, Bergen og Milano fordi han er modell, er jaggu også en habil artist. 

I dag slipper Ex on the Beach-stjernen sin Nonstop-produserte debutsingel «Ha meg», som trolig lyder langt bedre enn du forventer.  

– Min plan som artist fremover er å slippe mange forskjellige låter i flere sjangere, det kommer mye tungt, trist og kjærlig fra min side. Jeg gleder meg til å vise Norge at ikke alle realitydeltakere slipper låter som «alle andre» kan lage og at jeg får frem både budskap og betydninger slik jeg har sett for meg, sier Adrian om sin kliss nye singel.  
Adrian røper at han slipper mer musikk før vinteren er over, men først ut er singelen «Ha meg». 

– «Ha meg» er en låt jeg har jobbet med, med tanke på en spesiell eks-kjæreste som det gikk veldig til skeis med, vi møtes under veldig spesielle omstendigheter og er en historie om noe godt som endte i vondt. Den er skrevet med kjærlighet og håper den gir folk gåsehud og gode vibber, avslutter han. 

Bitch, hør her:

Sulten på enda mer norsk musikk? Her er 10 låter som ble sluppet i dag

Se også 730s quiz: Hvilken realityserie bør du melde deg på? 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer