Hopp til hovedinnhold
OMAR ALIAS OMVR (STEPHEN BUTKUS/UNIVERSAL) 

♫ Ekte soul fra Aust-Agder: Her er debuten til OMVR

OMAR ALIAS OMVR (STEPHEN BUTKUS/UNIVERSAL) 

Etter å ha brust med sangfjærne på The Voice i 2012, så signerte Omar nylig med Universal Music. I dag slapp 27-åringen fra Vegårdshei sin debutsingel for det store selskapet, med en ny vri på sitt navn: OMVR. (Litt for mange treff når man søker på Omar.) Låten «Hold You Back», produsert av Axxe, hører du nedenfor.Gratulerer med lekker låt! Hvorfor valgte du denne som din første singel?– Jeg følte det var en fin introduksjon. Jeg liker lydbildet (shoutout Axxe) og jeg liker at den for noen kanskje kan være litt uforventet. Starte med et brak rett og slett.Kan du beskrive singelen med fem store ord?– Ærlig, klubbvennlig, følelsesladet, selvskrevet, fengende.Hva er budskapet?– Budskapet i låten er nok at man alle kommer til et punkt i et forhold der man innser at ting kanskje har gått for langt. Man godtar mer enn man burde og det er kanskje på tide og skille veier, noe mange ofte kan være redde for. Men her har man kommet til et punkt der man har godtatt dette og er klar for å gå videre. Om dette er en kjæreste eller venn er egentlig litt opp til lytteren å velge. Vi har uansett alle vært der.Du har familie fra Somalia. Har du fått noe feedback derfra?– Det stemmer! Hehe, er nok ganske sikker på at ingen har hørt om meg i Somalia, men er en del i det somaliske miljøet i Norge som støtter opp. Det setter jeg stor pris på!Snart står du på scenen til by:Larm. Nervøs? Hva skal du diske opp med?– Jeg gleder meg helt vilt! Både til å stå på scenen OG det å høre alle de bra artistene som skal opptre. Litt nervøs er jeg, men det er fordi jeg vil at det skal bli så bra som mulig. Planen foreløpig er bare å ha det gøy og synge så bra jeg kan. Folk kan forvente et show med en del variasjon, alt fra klubb til roligere låter. Gleder meg til å vise mer av musikken min frem og håper det blir godt mottatt!Hør OMVR «Hold You Back» her:


 
#FlashbackFriday: OMVR covrer Drake i 2011 (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer