Hopp til hovedinnhold

♫: Eeeeeh….. Hør Andre 3000 & Beyonce tolke Amy Winehouse

«BACK TO BLACK» À LA BEYONCE & DRE (INTERSCOPE)

– Jeg er smigret og beæret, og det vet jeg Amy hadde vært også.
 

Slik avsluttet superprodusenten Mark Ronson verdenspremieren på Andre 3000 og Beyonces vri på Amy Winehouse-låta «Back to Black» via sitt East Village Radio-show i går.

Coveren medvirker på det kommende (og ganske rause) soundtracket til den Baz Luhrmann-regisserte storfilmen The Great Gatsby, som han sjølvaste Jay-Z har hovedansvaret for.
 
«Back to Black» er tittelkuttet fra den avdøde britiske sangerinnens andre album fra 2006, som i sin helhet ble produsert av London-luringen/ringreven Mark, og ble Grammy-nominert til Album of the Year, samt vant en Grammy-pris for Best Pop Vocal Album.
 
Amys far Mitch Winehouse uttalte tidligere denne uken at han er sterkt misfornøyd med tolkningen til Beyonce og Outkast-halvdelen:
 
– De tilfører ikke originalen noe. Jeg ble aldri spurt om de fikk lov til å spille den inn, de måtte betale i dyre dommer for å få lov. Jeg skal ikke si hvor mye, men det var mye.

Furtefar eller inne på ting? Kjør deg opp på «Back to Black»-coveren fra The Great Gatsby her, og se om du er mest enig med Mitch eller Mark. Foreløpig kun via denne radio-rip’en med masse tags:

The Great Gatsby har norsk kinopremiere i juni – det råflotte soundtracket dropper i mai.


Se/hør også: Lana Del Rey er ung & vakker for Leonardo DiCaprio ♫

Nyeste saker fra 730.no

Les mer