Hopp til hovedinnhold
JIMI ET ELLER ANNET STED (HES)

♫ Drømmende debut fra ung drammenser

JIMI ET ELLER ANNET STED (HES)

Benjamin Schandy alias Jimi Somewhere slapp sin offisielle debutsingel worldwide denne helgen, men et helt ubeskrevet blad er 18-åringen ikke.

De seks sporene på EP-en MEMORIA har allerede fått over 50 000 spins via Soundcloud, men nå skal drammenseren lanseres på ekte. (Altså: Nå er låten ute via alle streamingtjenestene.) 


Og timingen er god – «Escape» slippes/relanseres bare noen dager før Jimi Somewhere gjør tre by:Larm-konserter, hvor han også er nominert til
Pom Poko og Wonder The Boy.) 

«Escape» feat. Kyle Ennui er en drømmende låt spilt inn på gutterommet på Tyrifjord Videregående skole – hør tenåringens solide debut nedenfor. 

surfing

Et innlegg delt av Benjamin Schandy (@benjaminschandy)

Hei Jimi Somewhere! Når og hvordan begynte du å lage musikk? 
–  Hei 730! Jeg har egentlig alltid lagt musikk. Da jeg gikk på barneskolen skrev jeg sanger, sang og spilte gitar i band, og på ungdomsskolen ville jeg være rapper. Så jeg har en notatbok full av tekster fra den tiden, haha. Men det var ikke før første året på videregående jeg fant ut hva slags musikk jeg virkelig ville lage og begynte å jobbe mot det. Målet mitt har alltid vært å bli artist, helt siden jeg var 6 år. 

Hvordan kom du i kontakt med amerikanske Kyle Ennui (som gjester singelen)? 
– Kyle er en dødsfet rapper fra Washington D.C. Vi ble kjent via Twitter, og han ville heldigvis bli med på låta da jeg spurte ham. 

Låten din heter «Escape». Hvem er det egentlig du vil rømme med, og til hvor?– Akkurat nå er jeg ganske sliten av å gå på skole og sånt, så kunne gjerne tatt med meg produsenten min Milo Ochis og rømt til Hawaii for å lage musikk. Sånn som Kanye gjorde på My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Det hadde vært digg.

Hør Jimi Somewhere – «Escape» produsert av 19 år gamle Milo Ochis: 

Se Jimi Somewhere på by:Larm: 

Verkstedet torsdag 2. mars 22:00-22:30
Parkteatret lørdag 4. mars 18:30-19:00 (Yngling/ fri alder)
Parkteatret lørdag 4. mars 22:00-22:30

Nyeste saker fra 730.no

Les mer