Hopp til hovedinnhold
(FOTO: SHAWN ARVIND)

♫ Dobbel lykke fra Snow Boyz

(FOTO: SHAWN ARVIND)

Du vet låta di er likandes når ca hele landet lager hver sin remix på den. Dette har Snow Boyz fått erfare, gutta som har fått alle til være 24 år – men 42-årige spillere.

Rap-duoen (som er brødre på ekte) kan dog ikke være 24 for alltid, og smeller dermed til med hele TO nye låter!

Fortsetter nedenfor

Vi får servert enda mer utover våren og sommeren, men akkurat nå kan vi gledelig få presentere både «Billig Jeans» og «Stukær». Hva enn dette betyr lar vi hovedpersonene i Snow Boyz forklare:

«Billig Jeans» er produsert av Kvamkollektivet og har med Linni (Yoguttene, ikke Meister) som gjest:


Baby Marley: – «Billig Jeans» forklarer litt av livsstilen vi lever nå. Mister stemmen på shows her og der og rocker aldri billig jeans.


Sk!p: – Mine gutter lager penger, hakke tid til å kaste bort tiden. Jeg gir deg et vers hvis du gir meg gull. Vi ruller byen opp og ned, du kan se det på meg og dama mi for hun er 10!

Fortsetter til spor 2 nedenfor


(FOTO: SHAWN ARVIND)


«Stukær», produsert av J Ramm:Baby Marley:
– Har en del kompiser som gikk på trynet, matter fact jeg tror alle har det. Og når jeg sier «hatt drinken så lenge at isen har tina» så er det fordi jeg tenkte på dem da jeg var med Pernille og Katrine.


Sk!p: – Jeg er drita mens jeg flyr rundt i byen. Jeg føler meg selv til hundre. Fucker du med viben så får du lett en på trynet. Vil ha positive energi rundt meg, eller så kom deg her ifra.


Hør begge her: 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer