Hopp til hovedinnhold

♫: Celebre kred-atomer for fred

THOM YORKE + FLEA + NIGEL GODRICH = ATOMS FOR PEACE (XL/WARNER)

Det var ytterst få som gråt høylydt «Ååå nei, detta blir for kommers!» da Radiohead-frontmann Thom Yorke teamet opp med sin produsent-BFF Nigel Godrich og Red Hot Chili Peppers-Flea for å danne supergruppa Atoms For Peace i 2009.

Sammen med trommis Joey Waronker (knis?) og perkusjonist Mauro Refosco hadde bandet sin første liveopptreden i Los Angeles, hvor de lirte av seg hele The Eraser på rams, alias Thoms småskrullete soloskivedebut fra 2006.

Ordet på gatene er at de fredfulle atomene skal slippe sitt første album på starten av nyåret, noe som nylig ble bekreftet av 50 år gamle Flea, som også kunne fortelle at settet åpenbart skal produseres av flinkisen Nigel (som ofte refereres til som «det sjette medlemmet av Radiohead»).
 
Deres offisielle førstesingel «Default» er i disse dager på iTunes, og tidligere i natt droppet skamløse «What The Eyeballs Did», som er hentet fra 12″-tommerutgivelsen av nevnte førstelåta til Thom & co. Lettbeint er det ei, men når det kommer til ♫ har disse gutta en betydelig mengde peil – á la Kong Harald og seil.

Ya dig:

♫! Thom, Nigel & Fleas ferske singel:

Ønskereprise? «Default» droppet 6. september, og kan være et artig alternativ til «Gangnam Style»:

Se også: Når vi først snakker om awesome, awesome gjensyn: Er mektige Queens of the Stone Age straks comeback-klare?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer