Hopp til hovedinnhold

♫: Breial banger-alarm! Thomas Eriksen & Envy vasker opp

VILL VÅRRENGJØRING AGWAAN: THOMAS FEAT. ISON & SKUREFILLE ENVY (ECCENTRIC/EMI)

 

Knapt én uke etter at Lars Vaular bød på en av årets store sommerhit-kandidater via sin Thomas Eriksen-signerte «Nonsens», slipper superprodusenten & arbeidsjernet fra Oslo igjen ny musikk – denne gang som «artist», via det Envy-gjestede sjukehus-anthem’et «Wash Up» (sjekk ut lengre ned i saken).

Thomas gjorde som kjent musikkanmelder-Norge mo i knærne med sitt flotte debutalbum Cannibal i 2010, og marinerer angivelig i disse dager på planer om en oppfølgerplate – men jamfør dansegulv-perlen han har kokt opp sammen med Nico & Vinz, vanker det splitter nytt sound når den dyktige 30-åringen slipper sitt album #2.
 
Den unge ringreven åpner opp via O.G.-mail til 730:
– «Wash Up» ble til en oktoberdag i 2012, jeg og Envy satt i studio og hadde vårt først møte ever. Jeg satte på flere beats og vi klikket umiddelbart. 7-8 tracks ut i lyttinga kom tracket til «Wash Up», og Vinz og Nico reiste seg opp og ropte og sang noe syke greier – og jeg måtte bare reise meg og rope selv. Det de jamma fram der og da ble hooket som du hører på låta. Nico og Vinz er mad talented! Det som gikk gjennom hodene våres var at den kanskje var hakket for vill til at den kunne representere deres nye sound. Men vi kom raskt fram til at jeg er i en posisjon hvor jeg ikke har et sound å forholde meg til – som er noe av det jeg elsker mest med det jeg gjør. Det blir lagd så mye musikk i studioet mitt i løpet av et år, og dette er en av de låtene jeg ikke kunne la ligge. Denne måtte ut!
 
♫♫♫! Hør spinnville «Wash Up» her via Thomas & (snart hele Norges) Envy:
 
(Fortsetter under.)
 

Er det lov å gjette at du har et nytt album på gang? Kan du avsløre litt om hva som er i gjære?
 

– Ja, jeg kan avsløre at det er nytt album in the works. Altså, om det er en EP eller album er for tidlig å si. Jeg er i gang i studio og viber med forskjellig shit, klikker helt på musikalske landskap jeg aldri har begitt meg ut på før. Befriende og inspirerende. Jeg har masse tanker og idéer allerede, og det skal formes sammen i løpet av sommeren/høsten. Så hvis noen lurer på om dette er retningen, så kan jeg avkrefte det.


Du har vært et heidundrende arbeidsjern på den norske musikkscenen i noen gode år nå, og har produsert mange hits. Hva er hemmeligheten bak å stadig være på gli á la Mr. T (c)?

– Jeg vet ikke om det fins noen hemmelighet, jeg. Men, jeg elsker jo det jeg driver med. Det er så mye musikk som ikke finnes som skal lages. Jeg vil lage alt. Dét er en drivkraft. Jeg vil hele tiden lage ny musikk, og jeg vil hele tiden bli bedre. Og jeg vil bli best.

Er det noen norske artister du ikke har jobbet med ennå som du har lyst til å få inn i studio?


 

– Det er mange flinke artister i Norge, men jeg er utrolig fornøyd med den klikken jeg holder det nede med nå. Så jeg kommer ikke på noen akkurat nå. Men la meg tenke på det!

Hva skjer i sommer?

– I sommer blir det god blanding av jobb og ferie, skal henge med gutta i Spania et par uker og så til London på jobb. Gleder meg til Nandos everyday!

Du, ass. <3 Til slutt: Hva er dine topp 3 sommerfavoritt-musikkvideoer?

– 1. Jazzy Jeff & The Fresh Prince – «Summertime».

2. Mystikal – «Shake Ya Ass».

3. Bubba Sparxxx – «Ugly».
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer