Hopp til hovedinnhold
FLEEKY AF (INSTAGRAM)

♫ Astrid S teamer opp med svensk tøffing

FLEEKY AF (INSTAGRAM)

Mens vi venter på Astrid Smeplass Astrid Astrid S’ oppfølger til debutsingelen «2 AM», så kan man ikke bare kose seg med
hennes suksess-smash med den nye superstjernen Shawn Mendes….


I dag kom det enda en låt med den norske 18-åringen.

Igjen ikke med en hvemsomhelst: Astrid teamer opp med iSHi; veteranen fra Stockholm som har produsert og skrevet musikk for
alt fra svensker som Petter (#neverforget: Petter med Fabolous «Det går bra nu»), Lazee og Agnes, til britiske og amerikanske stjerner som Tinie Tempah, Emeli Sandé og Lupe Fiasco. Nylig slapp 34-åringen singelen «Push It» med Pusha T.


ISHI (2STRIPES)

Men nå er det altså jenta fra Sør-Trøndelag som gjelder, og Astrid sier til 730 at hun likte samarbeidet med svensken.Kult å få gjøre noe annet og skrive for andre. iSHi har mye kul musikk, og det var gøy å få skrive for ham. Han har jo jobbet med mange store, forteller tenåringsstjernen.


Astrid vil ikke røpe hva teksten betyr.Det er en veldig metaforisk låt, men folk må gjerne tenke ut selv hva den handler om, skriver hun i en tekstmelding til 730 – og legger til emojien 😁.Hør iSHi feat. Astrid S «Dawn» her:


Utenom Astrid, så har
iSHis nye Spring Pieces med flere andre gjester, blant andre Raekwon fra norgesaktuelle Wu-Tang Clan, Tinie Tempah, Liza Owen, Kardinall Offishall og London-rapperne Yungen & Fekky.
 

Les mer