♫ Ariana Grande slår seg løs med Zedd

3. jul 2014 kl. 00:00
ARIANA SOM BARBARELLA I DEN KOMMENDE MUSIKKVIDEOEN… MED DET SAMME HÅRET SOM ALLTID? (UNIVERSAL)


Selv om «Problem» med gjesten Iggy Azalea fortsatt er nest øverst hos Billboard Hot 100, så slapp Ariana Grande oppfølgeren i natt. Ikke noe retro, tidløs pop denne gangen. Hun tar en 180 ved å teame opp med den tysk-russiske, elektroniske 24-åringen Zedd, igjen med hjelp fra Max Martin.

Den litt generiske låten og vil neppe matche populariteten til «Problem», men radio kommer til å elske. Refrenget er lekkert, blant annet fordi 21-åringens stemme så bra, og hun synger klarere enn tidligere. (Nei, det er ikke Auto-Tune. Girl can sang.)

Ariana got juice: I forbindelse med premieren så laget amerikanske MTV en spesialepisode av showet TRL, som ble nedlagt i 2008. (Avsporing: Det er synd at norsk tv ikke har et slikt program om ettermiddagen, litt á la NRKs Topp 20 og TV 2s Sone 2.)


JANE GOT SPACE GAME ANNO 1968 (PARAMOUNT)
 Den kommende musikkvideoen blir en hyllest til Jane Fonda-sci-fi-kultfilmen
Barbarella fra 1968.

Denne uken bekreftet Florida-jenta at hun har spilt inn musikk med norske Cashmere Cat og LidoLido nå alias Lido.Hør Ariana Grande «Break Free» «med» Zedd her:


Luksusproblem: I skrivende stund er «Break Free» nr. 2 hos amerikanske iTunes, kun slått av hennes «Problem».
 
PS: Bonus fra i fjor: Ariana med det daværende stjerneskuddet Mac Miller. Lurer på hva Mariah tenker når hun hører lillemor synge: