Hopp til hovedinnhold

♫ Åpen flamme fra norske gutter

11. desember står $ushi x Kobe, Hester V75 og Larsiveli & Makko Makeba på scenen på Parkteatret i Oslo, sammen med Chris Lie – den norske white hot R&B- og hip-hop-veteranen (?) bak svisker som «Monkey Remix» med OnklP og Joddski og «Drunk Dialer».


Showet feires med video og dobbelt singelslipp.

– Før jeg skrev låten så jeg på klipp fra klassiske actionfilmer og prøvde å ta med den samme spenningen inn i musikken, sier Chris om «Heartstarter».

– Sangen handler om en person som som har en ganske mørk sinnstilstand. Videoen er delvis spilt inn i Berlin, i det forlatte mentalsykehuset Elisabeth Sanatorium, og klippene derfra representerer tilstanden til personen som omhandles i teksten.

Videoen er laget av Pål Laukli. Danseren i videoen er Marianne Haugli.

$ushi x Kobe spilte på festivaler som Roskilde og Slottsfjell i sommer, og «Tenker feil», fra juli-utgivelsen Sushis sommer, har blitt en mini-hit med nærmere 400.000 plays på Spotify, #19 på den norske viral-charten til Spotify, og på topp 50 på Spotify i Danmark (men $ushi x Kobe er foreløpig for drøy kost for NRK P3?).

I februar spiller de på Rust i København sammen med Yoguttene.

«Brenner ned alt» er produsert av Kvamkollektivet, med vokalproduksjon av Basmo Family:

Larsiveli er straks klar med sin debut-EP sammen med broren Makko Makeba, på Oslo Records. Horten-brødrene har figurert på utgivelser sammen med Unge Ferrari, Yoguttene og $ushi x Kobe, og er kjent for sitt basstunge, tåkete sound, og sofistikerte vokalproduksjoner.

«Fingertuppa brenner» er første singel:

Bonus/ønskereprise: Horten-ikonet satte gatene i brann i sommer da han sportet en hvit do-rag videoen til «Bah la meg II» med Jesse Green:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer