Hopp til hovedinnhold
A FOR ALAN (GILBERT LUNDE) 

♫ Alan Walker tolker amerikansk hit: – Det beste fra to verdener

A FOR ALAN (GILBERT LUNDE) 

For å oppsummere suksessen til Alan Walker med én setning: Debutsingel hans har streamet over en milliard ganger. 

Men Fana-produsenten er mer enn «Faded», og slipper i dag den offisielle remixen til Digital Farm Animals, Cash Cash & Nellys «Millionaire», like etter 19-årsdagen sin.

– Denne remixen var en kul utfordring for meg. Etter at jeg slapp remixen av Coldplay tidligere i sommer, så ville jeg prøve ut noe helt annerledes og nytt. Så når muligheten dukket opp for at jeg kunne jobbe med «Millionaire», så følte jeg at det var en perfekt match. Jeg kunne ta en låt som er et stykke unna musikken som jeg vanligvis lager selv, gi det en Alan Walker-makeover, og blande det beste av de to verdenene sammen. Veldig spent på å sjekke ut responsen fra fansen min også, forteller Alan til 730. 

Alan Walker x Cash Cash x Digital Farm Animals x Nelly: Hei Alan, grattis med fet remix! Vi hører at du møtte Nicholas Gale alias Digital Farm Animals, hva hadde han å si om remixen? 
– Hittil så har jeg fått mange gode tilbakemeldinger på remixen og en av dem var fra Nick. Han sa at han likte hvordan jeg på en måte hadde klart å twiste soundet til orginal-låten og lage den om til noe nytt. Vi var også i studio for noen dager siden, håper vi får anledning til å jobbe sammen igjen.
Gigantiske festivaler, prisutdelinger og Rihanna-turné… Hva er det aller kuleste som har skjedd i sommer?
– Vil tro det kuleste som har skjedd hittil er at jeg fikk bli med legenden Tiësto på mainstage på Tomorrowland da han spilte «Faded». Ellers så har det vært utrolig kult å få reise rundt i verden.

The three musketeers💥

Et bilde publisert av Alan Walker (@alanwalkermusic)

Du hadde bursdag for en drøy uke siden. Fikk du noe fint til 19-årsdagen? 

– Til bursdagen så fikk jeg mange fine gaver og fikk mitt største ønske: Familietid! 
Du har oppnådd enormt mye på kort tid. Hva drømmer du om å få til før du fyller 20? 
– Jeg vil si at det jeg drømmer om å få til før jeg fyller 20 er å få spille på noen av de store festivalene i USA som f.eks EDC og Ultra. 

Har du en beskjed til fansen? <3 

– Tusen hjertelig takk for all støtten dere har gitt hittil! Er evig takknemlig og gleder meg veldig til å forsette veien videre med dere.

Se også: Tre suverene norske sangere tolker Alan Walker

Les mer