Hopp til hovedinnhold
ALLE KJØRER ALAN-LOOKEN (SONY/MER/INSTAGRAM)

♫ Alan Walker med Tomine Harket og Ibiza-jente (15)

ALLE KJØRER ALAN-LOOKEN (SONY/MER/INSTAGRAM)
 
Alan Walker hadde riktig nok snikpremiere av sin nye singel på årets VG-lista-show på Rådhusplassen, men i dag er «Darkside» altså ute på ordentlig.


På låten har Fana-gutten, som fortsatt bare er 20 år ung, fått med seg de vel så talentfulle artistene Tomine Harket (25) og Au/Ra (15).

Sistnevnte flinkis gjestet Norge for første gang da hun spilte på by:Larm i februar. (Dessverre samtidig som jevngamle Billie Eilish, så mange gikk glipp av det.) Tenåringen er født på Ibiza, og snakker tre språk da foreldrene hennes er spanske og tyske. Bli bedre kjent med Au/Ra her!

«Darkside» lyder selvsagt som en hit. Vi tekstet kjapt med Alan om det nye slippet, se musikkvideoen nedenfor!

– Jeg gleder meg enormt mye til å slippe «Darkside»! Det har gått en stund siden jeg slapp min forrige singel, så jeg gleder meg til å høre hva folk synes. Håper folk liker det de hører!, skriver Alan Walker til 730. 

– Det var jo også ekstra stas å opptre med låten på VG-Lista i juni. I tillegg er det gøy å ha med to så flinke artister som Au/Ra og Tomine Harket på låten, avslutter han.

Musikkvideoen til «Darkside» er skutt i Kroatia, Montenegro og Bosnia-Hercegovina. Se og hør via regissør Kristian Berg:

Artig fakta for musikkinteresserte: Låten er co-skrevet av Nasty Kutt alias Will IDAP alias William Larsen.
 

Les mer