♫ Alan Walker er tilbake: – Denne er til mine største fans!

15. sep 2017 kl. 00:00

Med stjerneprodusent som vokalist.

Et innlegg delt av Alan Walker (@alanwalkermusic)Alan Walker-fans har mye godt i vente. 

Bergenseren rundet 2 milliarder Spotify- og YouTube-streams før han fylte 20, men er ikke klar for å pensjonere seg helt ennå.

Denne uken slapp godgutten traileren til «World of Walker», og vi røper forhåpentligvis ikke noe veldig hemmelig når vi sier at ny musikk er på vei. Og det er ikke bare snakk om én låt… 

Se video: 

Fana-far starter slippfesten allerede i dag.

Fans kjenner godt til «Spectre», en instrumental-låt fra 2015 med over 200 millioner streams. I dag slipper 20-åringen en ny versjon av «Spectre», hvor Jesper Borgen stiller opp som vokalist. 

Jesper Borgen har skrevet og produsert hits for det som kan krype og gå av norske artister, og er en fast del av produsent-teamet til Alan Walker. 

Ønskereprise: Slik blir du en Spellemann-nominert produsent som Jesper Borgen

Alan Walker forteller 730 at «The Spectre» går ut til hans største fans <3

– «The Spectre» er en re-make basert på instrumentalen «Spectre» som jeg slapp for et par år tilbake. Vi har også lagt til en topline og vokaler, slik som med «Faded» i 2015. Noen kjenner kanskje denne igjen siden jeg har spilt den live på konserter i det siste, og jeg har fått en utrolig respons på låten. Så jeg er veldig glad for å slippe den offisielt nå. Det er en låt som jeg vil dedikere spesielt til mine aller største fans som har fulgt meg helt siden starten. 


Se musikkvideoen til ferske «The Spectre» feat. Jesper Borgen her: 

Se også: Erna Solberg brukte Alan Walker i reklame uten tillatelse