Hopp til hovedinnhold
(SONY MUSIC/20TH CENTURY FOX)

♫ Alan Walker: – Budskapet er ekstremt viktig!

(SONY MUSIC/20TH CENTURY FOX)

2017/2018-svaret på «Let it Go»?

«This is Me» fra The Greatest Showman er så populær at skuespiller og sanger Keala Settle har fremført soundtracket på både Oscar-utdelingen, Graham Norton Show og hos Ellen DeGeneres. Låten ble også Oscar-nominert for «Beste originale sang», og i februar kom en versjon med Kesha på vokalNå slipper Alan Walker sin helt egne versjon av «This is Me» – i samarbeid med The Greatest Showman. Dette er den første gangen bergenseren jobber med et film-soundtrack, og Alan forteller 730 fra Miami at det var en no-brainer å takke ja. – Da jeg ble kontaktet om å lage min egen versjon av låten, så sa jeg umiddelbart ja! Både fordi det er en veldig bra film og soundtrack, men mest fordi jeg synes budskapet som ligger bak er ekstremt viktig og noe jeg selv også står for. Jeg er jo veldig glad i filmmusikk også, så det var kult å kunne gjøre min egen vri, sier 20-åringen til 730. Hør «This Is Me (Alan Walker relift)» her: 

Se også: Alan Walker og Noah Cyrus live hos YouTube

Nyeste saker fra 730.no

Les mer