Hopp til hovedinnhold
MANN DE SNAKKER BARE SVADA (SKJERMBILDE/DEF JAM NORWAY)

♫ Adam Ezzari om alle som plutselig smisker…

MANN DE SNAKKER BARE SVADA (SKJERMBILDE/DEF JAM NORWAY)

Fortsatt iskald, men nå med en sassy twist.

Du vet folk som plutselig kommer diltende når du gjør det bra? Som sier de har vært der siden starten?

Den Def Jam-signerte Hauketo-rapperen Adam Ezzari kjenner godt til fenomenet, og dediserer sin nye singel «Ikke ring meg (Jeg ringer deg)» til alle som plutselig vil ha en del av kaka. Selv om de ikke har vært med å bake den. 

– «Ikke ring meg, jeg ringer deg», er det du sier til noen du ikke vil snakke med. I denne låta forteller jeg om folk som ikke ville snakke til meg før, men som vil snakke til meg nå. De får alle samme svar…😉, skriver 19 år unge Adam lurt til 730.

– Ikke misforstå, jeg er virkelig ikke overlegen, jeg tar alt med et smil! Men noen ganger er det gøy å bare gi litt faen. Låta passer bra når man vil akkurat det. Jeg håper folk vil høre låta å synge med og kose seg. Vi koste oss hvertfall i studio, noe som man hører i slutten av låta, hahah!

Se premiere på den Abdi Junior-regisserte musikkvideoen her: 

Sangen er (som de to forgjengerne) produsert av duoen Neon Gorilla alias Andre Jensen og Anders Nilsen. 


Se også: Ezzari på Spellemann-etterfesten med Kristian Valen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer