♫ 730 x Angelo Reira: – Dette er lyden av fremtiden

4. mai 2018 kl. 00:00
KOLOSSAL TYPE FYR (NMG/G-HUSET)

KOLOSSAL TYPE FYR (NMG/G-HUSET)

Etter å ha sjarmert Bergen og Oslo i senk via bransjefestivalene Vill Vill Vest og by:Larm er 22 år unge Trond Angelo Reira Eriksen (alias Angelo Reira) endelig klar med debutalbumet God Mornings Norge.

Settet gjestes av artister som Kamelen, Martin Hazy (Dårlig Vane) og Eirik Aas (Hester V75), og er produsert av blant andre Hkon, Moggger og Janvaljan.

Vi tok en kjapp, elektronisk prat med den suverene Loddefjord-rapperen – sjekk ut intervjuet mens du hører på ferske God mornings Norge:
Hei Trond! Vi hører at du er en hardtabeidende og effektiv fyr. Stemmer det?

– Ser ingen grunn til å være ineffektiv når studio er alt eg bruker tiden min på omtrent. Giddsje å sitte i studio med nokken monstah beats på lageret å kulan med å lage hallikslappere (digge tunes).

Skjønner. Hva er drømmen din?

– Eg har et mål om å nå internasjonalt med lyden min selvom låtene er norskspråklig. Og å bli husket som en som gjorde store ting for musikkbransjen/musikk-Norge når eg går under.

Vi har troen! Hvordan vil du beskrive lyden av debutalbumet ditt God mornings Norge?

– Debutalbumet mitt høres ut som låter hentet rett ifra framtiden. Ikke for å høres teit og arrogant ut men for meg er det bare fakta. Tror det vil appellere til mange.

Enig! På God Mornings Norge hører vi blant annet singelen «Tunge Trond». Hvor kommer kallenavnet fra?

– Navnet Tunge Trond ble stemplet på meg for noen år tebake av selveste Onge Janvaljan (produsenten bak «Assist, «Dettesje skole» og «D digg» bl.a), først spurte eg han om å kulan med d kallenavnet, så var eg i studio med Hkon en dag så bare kikket d som faen når eg tok den «fakk med tunge trond» linjen. Resten e for historiebøkene.

Fortsetter nedenfor
Hva er tanken bak musikkvideoen til «Tunge Trond»?

– Tanken bak musikkvideoen er å gi musikkvideoer i Norge et friskt pust når det kommer til den kreative delen. Det er mye fett der ute fra før men også mye likt, så Cossynam og Bohem gikk in for å skisse opp nokke veldig fin kunst. Etter at eg så ka de hadde begynt på så ville eg ha minst mulig av meg selv i bilde på videoen og mest mulig animasjon. Håper folk setter like stor pris på gisn som eg selv gjør på akkurat denne videoen.

Hva gjør du når du ikke jobber med musikken?

– Når eg ikke jobber med musikk så liker eg å spise nokke jæla digg mat å gise med måte. Rett å slett ba koble av litt.

Hvis du kunne forandret én ting i hip-hop, hva skulle det vært?

– Ville ikke forandret noe, men blir jæla irritert når eg ser mad kleine typer som popper et par eller sipper litt og plutselig blir mad arrogante uten klasse. JEKK deg! (Hallikslapp, du fortjener).

Se også: Martin Hazy fra Dårlig Vane går solo