Hopp til hovedinnhold

♥ideo: Våryr bodøværing hyller fine damer på Gran Canaria

NORGES FØRSTE APPELSINGER/SONGWRITER? (LAMARK)

Sirkus Eliassen, se opp!
 
Neida. Joda? Kanskje: Fra Bodøs popundergrunn bobler det igjen opp en freidig flinkis med øre for fengende melodier og fyrrige nordnorske linjer. Lamark slipper i dag sin andre singel «Alle dama som e fin», med Kjartan Nilsen/Mørketid-video skutt på lekne & lekre Las Palmas, Gran Canaria. En våryr reiseskildring som jamfør nordlendingens presseskriv er «full av moro, musikk, noen veldig veeeeldig gode venner, kjærlighet, bading, dansing og FINE damer»
 
Videopremieren får du her! Les vårt mini-intervju med far under snutten:

Hei! Hvem og hva er Lamark?
 
– Yo! Lamark er meg som lager popmusikk. Det er også etternavnet mitt. Har med meg en gjeng med gode venner både i studio og live, så det ikke skal bli så meg meg meg, som det fort blir med sånne «soloprosjekter». Blant annet Petter Unstad fra Kråkesølv. Namedropper selvfølgelig hans navn fordi han er kjendis-aktig, har dobbelt så mange Instagram-følgere som meg, og fordi han visstnok har takket nei til trekant en gang han var på turné. Visstnok. Men det handler om meg altså.
 
Fortell litt om singelen din som dropper idag!
 
– Singelen «Alle dama som e fin» handler om å drive bondegård, ta opp poteter, så avlingen og denslags. NEIDA. Den handler om hotte chicks. Den kommer ut i dag, og er et resultat av en svært givende samtale med noen kompiser om en jente var bare «fin» eller om hun også var «fette deilig» (nordnorsk for spa kæbe, saus, eller hva det nå er Kaveh kaller det). Tenkte vel egentlig å lage en klubblåt av den artige setninga, men fant ut at den funket mye bedre i «ligge på stranda med en pils og kassegitar»-formatet. Er lagt på temmelig mye congas og artige shakere til å være ei nordnorsk vise, så satser på at den skal gå hjem hos DJ’s likevel.
 
Hvem er de fineste daman i Norge?


 
– Låta handler egentlig om helt vanlige jenter, som ikke jåler seg mer opp enn et fint smil, kanskje en bunad på 17. mai. De er jo faktisk helt sjukt deilige når man blir bevisst på det. Jeg husker Thea Glenton som sjukt hot da Norma Sass spilte i Bodø. Men det kan hende hun fikk masse gratis fordi hun spilte i band.
 
Hvorfor Gran Canaria for videoshoot?
 
– Strendene i Bodø er veldig fine, men en temperatur over frysepunktet er fin når man skal lage kassegitar-video. Så vi heiv oss rundt da, fikk med et par artige kamerater og dro nedover. Vi hadde mye flaks i prosessen, møtte på til og med Lillebjørn Nilsen på flyplassen. Han lova å rekruttere dattera si, Siri, til en scene i videoen, men hun dukka ikke opp. Synd for deg nå, Siri! Jeg er på 730!
 

Se også: Landeplage-alarm? Bli med Fredrikstads poprap-prins på sassy sengelek i sør-Spania (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer