Hopp til hovedinnhold

♥ideo: Sommer-house-hitvarsel via baklengs fallskjermhopp?

HOT NATURED (HOT CREATIONS)

Ahh, de sommerhitsa, de sommerhitsa.
 

På overflaten eide Carly Rae Jepsen unektelig hele sommeren i fjor med sin klodeplage «Call Me Maybe» (og G.O.O.D. Music med «Mercy» seff), men for de som graver litt dypere enn Topp 40-radio for å finne sine sommerfavoritter, er det alltid langt mer lekkert i gjære enn det som bobler opp til den skamløse/kommerse overgrunnen.

I forfjor hadde Hot Natured dansegulv verden over i lås med sin uimoståelige klubb-perle «Forward Motion», som gikk så hardt i fellesferie-malinga at samtlige norske utesteder måtte fram med beis og tapetlim når sommeren var over.
 
Totusenogellevilt! Husker du denne? Ahh, memories:
 

I år returnerer duoen Jamie Jones og Lee Foss som kvartett, med tilskuddene Luca C & Ali Love og låta «Reverse Skydiving». Den Los Angeles-baserte svensken britbaben Anabel Englund dukker opp på gjestevokal, og vi lurer på: Vil Hot Natured gjenoppta sommersuksessen fra i forfjor med denne?
 
Vet første lytt ikke like deilig som «Forward Motion» var, men vi skal spare oss for å spå hva DJ’ene & dansegulvene vil mene på. Se ♥ideoen til ferske «Reverse Skydiving» her:

Se også: Het house fra DJ’en til Bergens største rapgruppe (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer