Hopp til hovedinnhold

♥ideo: Siste gang hun ser deg?

FIN MED VIN (KNIRCKEFRITT/RICHARD TIDEMANN HAVDAHL)

Den dyktige halvt norske/halvt gambisk-senegalesiske soulsangerinnen Sisi sang seg inn i mange norske hjerter med sin supre stemme og flotte figur via NRK-serien Stjernekamp.

Få artister i vårt kalde land klarer å koke opp varm soul som matcher Oslo-jentas snasne sound, og det er alltid både stas og spennende å følge med på artister som lager musikk rett fra hjerterota. Singlene «You Say» og lystige, Nosizwe-gjestede «Stay» har fått tung norsk rotasjon siste årene, og lillemors stjerne ser på ingen måte ut til å falme med det første.
 
29-åringens seneste singel er dog ingen gladlåt, men råfin er den lell: Tomas Pettersen/Crystal Canyon-produserte «Last Time» er en usedvanlig personlig affære, hvor den sassy sangfuglen forteller historien om en god kompis som jevnlig inviterte henne med for å leke med hans nyfødte sønn. Som livet er kommer ting/tang/jobb/karriere ofte i veien, og da Sisi en dag fikk den grusomme beskjeden om at vennen hennes hadde omkommet var det for sent å gjøre det godt igjen.

Norske TLCs «Waterfalls»-ish 2013? Om ikke helt, så er uansett fraværet av trancesynther og dubstep-bass i veslas musikk himla befriende på norsk radio. Gode R&B-ballader går aldri av moten, og det er ekstra stas når det er signert talentfulle nordmenn som stilige Sisi.
 
«Last Time» har også fått seg en nedtonet men solid & fortellende video signert regissør Audun Caspersen. Se den under:

 
NB: Ingen «Bacardi/afterparty»-låt dette altså – men gøtt er dét. (Ekte musikk med ekte tekster 4 life.) ♥
 

Se også: #FREDAGSFJAS: Sisi!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer