Hopp til hovedinnhold

♥ideo: Sassy Oslo-jente vs. masete menn

LEI-LINDA (PATRICK OLDENBORG)

Gutter, ass. ÅHHH. Må dere stresse så jævlig? Kan dere ikke bare holde kjeft & være deilige?

 
Linda Vidala er drittlei av masete menn. Så Oslo-jentas seneste singel «Stressing Me» går naturligvis ut til alle gutta der ute som ikke vet at for å forholds-vinne må man gi sin S.O. rom til å forholds-skinne.
 
23-åringen har fått snasen refreng- og korhjelp fra sin bransje-BFF Mira Craig, en annen løvinne som ikke har vært fremmed for å vise sprengkåte beilere hvem som bruker buksa her.
 
LV = Louis Vuitton, Lars Vaular – og nå også Linda Vidala. Se vesla være irr på typen i den Patrick Oldenborg-regisserte videoen til «Stressing Me» her:
 
(NB: Les vår prat med stjerneskuddet under den sassy snutten!)
 

Den nye singelen din «Stressing Me» er myntet på jenter som har krevende kjærester. Hva i alle dager gjorde typen din som fikk deg til å skrive en så aggro låt?

– Han lot meg ikke være meg, pirka på meg for unødvendige ting og var frekk i kjeften. Og det stressa meg. Derfor skrev jeg en sang om det! Låta var mye mildere da den først ble til en natt i studio med Eigil «Illeig» Berntsen i 2008. Senere tok jeg den opp igjen, reproduserte den med Tom12” – og fikk hjelp av Mira som skrev den om til en mer sassy versjon.

Nørd han der, ass. Hvordan er den ultimate kjæresten, da? List dine topp 3 must have-kvaliteter hos en mann.

– 1. Omtenksom.

  2. Ærlig.

  3. Kreativ.

Lev deg inn i rollen som din egen type i 1 minutt. Hvordan er det egentlig å date Linda Vidala?

– Sett fra låtas ståsted: Som å date en sta, whinete bitch som aldri blir fornøyd! Eller, sånn utenom en uke i måneden er jeg ganske chill å ha med å gjøre.

Mens August fra Hotel Wwææ-sar! Haha. <3 I presseskrivet ditt står det «23-åringen er en del av den nye spennende generasjonen norske artister som befinner seg i den musikalske radiusen pop, urban og klubb.» Hvilke andre norske artister befinner seg i dette sjangersjiktet, etter din mening?

– Det er vanskelig å si. Soundet mitt er basert på et ganske bredt spekter. Kanskje Samsaya eller Lars Vaular? Lars Vaular er hvertfall en av de som kan beskrive musikken sin med samme ord. Pluss en håndfull hip-hop, da.

Fortell oss litt om hvordan videoen til «Stressing Me» ble til. Du har tatt et betydelig steg bort fra den litt mer sensuelle bikini-i-fossefall-tilnærmingen fra din forrige singel «Warzone». Hva skyldes det?

– Videoen ble spilt inn i Barcelona. Patrick Oldenborg (regissør / kjæreste – red. anm.) og jeg stakk på ferie dit, fløy inn make-up-artisten og satset på at vi fikk til noe fett! Typen i videoen heter José, og er en random spansk dude som ikke snakker engelsk. Låtene jeg lager varierer i stil, og de viser forskjellige sider av meg. Derfor er det kult å eksprimentere med ulike roller. Kan godt hende jeg plutselig står i bikini igjen, hvem vet…
 
(Fortsetter under.)

Synes du kvinnelige popartister spiller for mye på sex?

– Ja og nei. Kvinner er vakre, med nydelige former. Så lenge det er classy er det cool for meg. Det kjipe er jo at mange tror at jo drøyere man er, jo bedre.

Debutsingelen din «World Peace» har på kort tid rukket å bli en viral kultklassiker. Hva inspirerte deg til å lage denne låta?

– Livet og mulighetene! Vi lever bare én gang, hvorfor gå rundt å vente på noe? Følg hjertet ditt, og gå veien som gjør deg glad. World Peace (It’s our house)! Get it?
 

(Fortsetter under.)


 


Mhm! Let’s follow beats! Hihi. Hva har Mira Craig betydd for deg i rollen som bransjementor og BFF?

– Mira er en god venninne, og vi jobber bra sammen. Hun har en unik erfaring når det kommer til musikkbransjen, og gjør alltid greia si. Hun skrev om hooket i «Stressing me», og bidrar til å få det beste ut av låta. Det ser jeg opp til!

Men du, hva synes du om å droppe fornavnet ditt og bare kalle deg Vidala? Høres ikke det litt mer eksotisk og artsy ut?

– Har vurdert det ja, tiden vil vise..

Apropos tid – hvor er karrieren din 5 år fra nå?

– Akkurat nå trives jeg veldig godt med å lage låter og gi ut musikkvideoer, og det blir spennende å se hvordan det utvikler seg de neste årene. Forhåpentligvis lever jeg av musikken jeg lager.
 

Hvilke utenlandske artister drømmer du om å jobbe med?

– Kanye West og Pharrell!

Hva er det neste vi kan vente oss fra Vidala (c)?

– Flere utgivelser og musikkvideoer!


Sjekk ut Lindas seneste Mira Craig- Illeig & Tom12″-assisterte singel her:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer