Hopp til hovedinnhold

♥ideo: Høy stiff nipple-faktor fra festivalklare Bodø-søstre

FEELING I FJÆRA <3 (MARIE NYSTAD)

Bodø-søstrene Rikke og Sofie Braseth er både sassy som få, og Sweet Like Chili. Duoens selvtitulerte debut-EP droppet tidligere i vår, og ble mottatt med 5’ere fra samtlige stolte anmeldere i hjemfylket Nordland.

 
I kveld (om cirka halvannen time) opptrer jentene på den sagnomsuste Trænafestivalen, og om du sipper kartongvin og steller deg klar i teltet ditt akkurat nå, kjør deg opp med videopremieren på Sweet Like Chilis flotte singel «Monica Belucci» her:

(Fortsetter under.)

Hei dere & grattis med snasen snutt! Vi har skrevet kort om «Monica Belucci» tidligere, men hva handler egentlig låta om?
 
– Hmmmm… Hva skal man si? Det er en sukkersøt poplåt med populærkulturelle referanser. Låta handler om avstandsforhold, og den følelsen du har rett før du er i ferd med å bli noe. Monica Bellucci er vel mer en metafor på kvinnfolk med kurver enn en referanse til Monica selv. Men det er selvsagt også åpent for å tolke fritt.
 
Hva kan dere fortelle om den Mørketid-regisserte videoen?
 
– Det meste ble filmet på bestefar sin hytte i Løpsmark klokka tre på ei fin sommernatt. Bassengscenen er filmet i det nedlagte bassenget på Bankgata Ungdomsskole. Det var høy «stiff nipple»-faktor, som resulterte i fyring av vedovn og yatzy-spilling for å holde varmen innimellom filmingen. 
 
Mmmm. 
 
NB: I kveld spiller videoaktuelle Sweet Like Chili på Trænafestivalen i Nordland. Søstrene spiller også på Bjørnskinnfestivalen på Andøya, side om side med blant andre Casa Murilo og Envy. (De ryktes også tidligere om puppetafsing på Facebook, men det ble visst ikke noe av.)


 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer