Hopp til hovedinnhold

♥ideo: Elsk Lykke Li på en mjuk måte

(ATLANTIC)

Hei, husker du den der dritfine Wounded Rhymes-plata til Lykke Li? Nå kommer endelig oppfølgeren, gitt. Første uka i mai slipper 27-åringen sitt tredje album I Never Learn, ledet an av singelen «Love Me Like I’m Not Made of Stone».

Snutten er regissert av svensk-egyptiske Tarik Saleh, som tidligere har jobbet med Lykke på videoene til «Sadness is a Blessing» og «I Follow Rivers».
 
Se videoen til LLs splitter nye singel her!
 
Fortsetter under.

På sitt kommende sett har Skåne-jenta igjen teamet opp med produsent Björn Yttling (fra Peter Bjorn and John), samt fått Grammy-finpuss fra den amerikanske pop-yndlingen Greg Kurstin (Pink, Lilly Allen).
Om det avsluttende albumet i triologien (som startet med Youth Novels i 2008) sier Lykke:
 
– Hver låt på I Never Learn er en powerballade. Å høre på denne plata er som å lytte til en gammel radiostasjon. Klinelåter og sakte dans. (Settets andrelåt) «No Rest For The Wicked» skrev jeg i Sverige mens jeg pakket alle greiene mine, jeg hadde akkurat kommet ut av et langt forhold og alt var helt jævlig. Smerte, skam, ulykkelighet, skyld, savn. På verset sier jeg at jeg erkjenner meg selv skyldig, men jeg snakker egentlig om oss alle.
 
Fuck yeah, mannen? 5. mai, altså. Merk dagen i kalenderen.

ØNSKEREPRISE:


Se også: Lost Highway à la Lykke Li & David Lynch? (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer