Hopp til hovedinnhold
(ECCENTRIC)

♥ideo: Ask Embla «Father’s Eyes»

(ECCENTRIC)

Ask og Embla var ifylgje norrøn mytologi dei to fyrste menneska. Men for oss er Ask Embla først og fremst Ina Wroldsen og Arnthor Birgisson. En av Skandinavias beste popduoer, som – til tross for engelsk vokal – har et ekte skandinavisk sound. Nå har de sluppet den Pål Laukli-regisserte videoen til sin landeplage «Father’s Eyes», som du ser nedenfor vår prat med tøffe Ina. (Holmlia/Sandefjord-miks.)


Ask Embla har holdt på en stund, men dette er deres første video. Hvorfor så jæla treige?

– Som jeg har nevnt for dere sju-åtte ganger før…

*blank stare*

– … så vi ville se hvordan det gikk før vi brukte spenn på det. Det gikk bra, kul video. Men neste gang kanskje man skal stole på seg selv litt tidligere? Eller kanskje vi gjorde rett? Jeg veit ikke jeg. Men den er her nå, så inte tjata…

Hva forsøker du å få frem med denne videoen?

– Jeg så for meg at den skulle være artsy og abstrak, samtidig sterk og appellerende, og at det visuelle skulle gjenspeile låta. Jeg føler at videoen er alt det vi håpet på. Go (regissør) Pål Laukli og (art director) Trude Mokkelbost! Det teamet de har, vil jeg påstå er uslåelig.


Hva er planen til Ask Embla fremover?

– Vi får se da! Jeg er jo som du vet veldig skeptisk til å gå hardt ut! Neida… men vi er i snakk med mye forskjellige territorier og labels rundt omkring. David Eriksen springer omkring på sine små flinke ben og jeg er litt bekymret for at han skal forgå av stress, men oppsiden er at han er blitt veldig kjapp og husvarm på Gardermoen. Vi får nå se hva som skjer. Sikt høyt, så må du i allefall treffe på midten et sted eller hva? Men jeg var akkurat i Stockholm, og da skrev vi en ny Ask Embla-singel som kommer ut i Norge veldig snart. Den blir serr bra.

Hvilken fersk låt er din favoritt akkurat?

– Jo, det skal jeg si dere. I kvalmsekkens navn, så er det en annen sang jeg har skrevet sjæl som ingen har hørt. Men, når den kommer, da tror jeg kanskje det blir deres favoritt og. Det ligger en skikkelig stor høne og ruger på den for tiden… Men det skal vi snakke om hos 730.no en annen gang.

<3
 
Se videoen nedenfor. Se også: Justin Bieber i videoen til Ina Wroldsen-låt (!)
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer