Hopp til hovedinnhold

♥ Finn denne Oslo-jenta & vinn Drake-billetter ♥

OSLO, 3:10 AM……. (PERSONEN PÅ BILDET OVER ER EN TVILSOM REPLIKA AV DEN ETTERLYSTE)

 
NB: Mange mailer oss og svarer «Mira Craig» og «Tsutsumi Hoang». De vet vi jo allerede hvem er, luro <3 (Vi kjenner ikke navnet på denne personen – men det gjør kanskje du?) 
 
P$$T: Hun heter muligens noe som minner «Helene»?
 
 
*************** KOZ KONKURRANSE ***************
 

Hva er verst, å blotte ens hjerte for allmenn slakt & skue, eller legge ferske følelser på is og leve evig uviten om det som kunne ha vært?

Oslo, 31. august:

Oslo, 22. februar:

Han har forvillet seg fra fest på byens beste vestkant, og driver målløst rundt i hjertet av sentrum som et skip uten anker. Mobilen er tom for strøm, vennene er spredd for alle vinder, og alle forbipasserende i lørdagsnatten har hakk i Plata: «sup bro, hasj? HASJ???». Han banker på samtlige dører, men ingen slipper ham inn. Klokka har tross alt passert stengetid, og han er altfor full, mumles det. To velkjente fjes ramler ut av Fisk & Vilt i Pløens gate, og han klemmer dem hardt og lenge. «Hjemme nå», tenker han. «Gå hjem og sov», sier de. «Jeg elsker dere», sier han.
 
Fortsetter nedenfor.

Så ser han henne; I mørkegrønn peacoat og med langt, mørkebrunt hår spaserer hun forbi med en gutt og en venninne. Han er ingen slask, men faller momentant pladask for den puststjelende brunetten. Som et oppspilt barn spør han på gebrokken bokmål: «WOW, hvem er DU ‘a….???» Jenta snur seg. «Hun heter @#$%», svarer venninnen kort.

 
De neste 10 sekundene er som tatovert på hukommelsen hans. Vennene snakker til ham, men han klarer ei la henne ut av syne. Sammen med sitt entourage på to blir glir jenta stadig dypere inn i Oslo-natta, og idet den mosegrønne peacoaten går i ett med den våte asfalten er hun vekk. «Ciao bella!» synger han på gebrokken italiensk. «…» svarer stillheten. «Du er altfor drita», sier vennene. «Jeg elsker dere», sier han.

30 minutter senere. 
 
Vel tilbake på festen han forsvant fra en time i forveien, beretter han
om kveldens eventyr for en god bekjent. Men, hva het hun egentlig?
 
Var det
Helene? Helena? Elena? (Noe slikt.)
 

Alt han har er fem Drake-billetter og et vagt minne.

Vet du hvem denne jenta er?

Send mail til [email protected] merket «Drizzy» og dra på Oslo Spektrum-konsert førstkommende søndag <3

  

Les mer