♥: 730 på New York-krukka med Rita Ora

14. jun 2012 kl. 00:00

WOOHOO!

Hvis du fikk med deg denne usjenerte Rita Ora-saken fra tidligere i vår, er det neppe en overraskelse at ereksjonen meldte seg kvikt da denne gla’tweeten kom 730 for øyet mandags formiddag:
 
Vi har heiet ivrig på den 21 år gamle Jay-Z/Roc Nation-signerte Vest-London-jenta lenge, og hjertet sa mer DUNK enn Nike-utvalget til Sole Service anno 2001 da snille Sony sendte oss mail om at gjestelisteplassene var i boks.
 
På jakt etter en habil fotograf for anledningen, strakk vi oss etter vår kameravante, Harlem-baserte BFF Noor, som måtte melde avbud grunnet bookingkrøll med et hundehotell (true story):

I pøsregnet utenfor Gramercy Theatre i East Village var det smekkfullt av folk, og mange hvisket spent «You think Jay will be here?», «I wonder if Ye is here….», og det er ingen tvil om at Roc Nation-hookupen er som boler for veslas boost.
 
Men mor står støtt på egne ben, noe hun beviste da hun ikledt svarte Chuck Taylors ankom scenen til breiale «Facemelt» med fullt backingband, mens en gira gjeng på rundt 400 regnvåte mennesker hoiet ivrig med. Rita er karismatisk, energisk og virker genuint overlykkelig for å stå på scenen – og påpekte også (med koseklump i halsen) at dette var hennes første NY-show hvor hun var eneste navnet på flyeren. (Awww!) Stas å få se framtidens superstjerner før de blower opp og blir kjipe, lsm. Andre låt ut var en premiere på ferske «Shine A Light», så hennes lettbeinte Notorious B.I.G.-samplende singel «Hot Right Now», en cover av Gotyes «Somebody That I Used To Know» og Stargate-produserte «R.I.P.» til slutt (med tung allsang-hjelp fra publikum).
 
Bilder fra gårsdagens VEVO-showcase i New York:
 

(730)
 
Go’vibes på nach:
 

#1 hjemme i England via Stargate (produksjon), Drake (penna) og Tinie Tempah (gjest):

 

 

Sukk.

Se også: TMI-alarm! «Kjære Rita, jeg tror jeg elsker deg.»