Viser denne videoen Cardi Bs sanne ansikt?

31. des 2018 kl. 00:00
FØRSTE MØTE VAR IKKE SÅ ILLE, MEN DET NESTE... (YOUTUBE)

FØRSTE MØTE VAR IKKE SÅ ILLE, MEN DET NESTE… (YOUTUBE)

Det er vanskelig å ikke like Cardi B. Selv når hun viser sine mer usjarmerende sider tilgir folket henne. Nicki Minaj fortjente sikkert å bli angrepet med en sko, og jentene hun er anklaget for å ha fått banket opp? Vel, hun ene ble jo (angivelig) tatt på fersken med Offset…

Cardi B fremstår som et følelsesmenneske som handler før hun tenker, men en ordentlig heks? Den siden fikk vi ikke se av henne før makeupartisten som kaller seg MUA Blacswan delte sin historie via YouTube. 

Videoen nedenfor ble publisert i januar 2018, men gikk ikke viralt før i oktober. Da anbefalte YouTube alle å se den, og den fikk så mange visninger at Cardi B gikk til motangrep via Instagram Live. 


Tittelen «Storytime: My worst client EVER (Cardi B) sorry not click bait» lukter i grunn clickbait, men Houston-jenta leverer.

MUA Blacswan forteller at hun jobbet med Cardi B to ganger, og at hun var kjølig og uinteressert i folkene som jobbet for henne begge ganger. Det skulle dog bli mye verre den andre gangen. 

Sminkøren sier at Cardi ikke forstod seg på prosessen (det blir stygt før det blir fint), og klaget høylytt underveis, samtidig som hun kjeftet i telefonen. Bronx-rapperen skal ha beveget seg så mye at det var umulig å fullføre jobben, og endte opp med å be MUA Blacswan om å komme seg til helvete ut av rommet. 26-åringen gjorde det også klart at tobarnsmoren ikke skulle få betalt for jobben. 

Se hele historien her: 

Dårlig tid? We feel u, en YouTube-video som er mer enn 20 min føles som en spillefilm.

Nedenfor oppsummeres litt av MUA Blacswans historie. Videoen legger også ved Cardi Bs motsvar. 

En skulle kanskje tro at Cardi Bs forklaring ville stille henne i et bedre lys, men tvert imot. På en Instagram Live blir Cardi passende nok sminket – og viser at det er klin umulig å få på henne så mye som lipgloss. 

Belcalis kommer med drøye påstander om MUA Blacswan, og sier blant annet at hun var høy som en drage, og at ånden hennes stinket 🙁 

Se video: 

Se også: Cardi Bs romjuls-velkomst i Australia ble ikke koselig