Vinn billetter til Den Elleville Festen i Bergen!

12. sep 2014 kl. 00:00
(STIG HELTORP/UNIVERSAL)
For andre år på rad (nummer seks i rekken) blir Bergens kjente og mindre kjente artister samlet til en koselig minifestival. 
Den Elleville Festen ble arrangert for første gang i 1997 av Mikal Telle, Bjørn Torske, Kahuun og Tor«Erot» Kroknes der formålet den gangen var å samle inn penger til å starte plateselskapet Tellé Records. 
Heldigvis for oss ville de fortsette med den fine sammenkomsten, og lørdag 20. september er det klart for Den Elleville Festen VI.
Fortsetter under  

(FRANSISCO MUNOZ/SONY)

Festivalfar Mikal Telle om Festen:

 Jeg slet litt med å føle meg helt fornøyd med programmet. Jeg tenkte: Skal dette være en fest jeg har lyst å gå på, eller en fest jeg nesten har lyst å gå på? Det manglet noen linker. Da vi fikk med Gabrielle, som befinner seg i en litt annerledes sjanger enn det vi jobber med til vanlig, og vi fikk bekreftet Yung Lean, falt brikkene på plass. Det hadde noe med helheten å gjøre. Vi vil at hele byen skal komme sammen og feste, og da må alle ha en god grunn til å være der.
Lineupen er en fin blanding av søt pop fra Aurora Aksnes (<3) til skikkelig UNTZ UNTZ fra Slick Shoota. Og selvfølgelig lyrisk poesi fra Yoguttene.
Videobonanza fra noen av artistene som spiller:  
Silja Sol – «Tid»

Fjorden Baby! – «Himmelen»

Gabrielle – «5 Fine Frøkner»

 

Yoguttene – «Hi$torie»

Full line up:
Gabrielle, Fjorden Baby!, Aurora Aksnes, Calyx & TeeBee, Honningbarna, Yung Lean, Yoguttene, Slick Shoota, Silja Sol, O. Martin, DRIPPIN, Made In Sane, Christine Dancke, Ole J. Mjøs & Bjørn Torske, Admir Kenan, Skawr, Klangkollektivet presenterer: Alexander von Mehren, Lumikide & Lint, Nabovarsel presenterer: Broen & Chainwallet, Onge Sushimane & Kobe-wan Kenobi, Dj Urv & Kahuun. 
Spilletider:

Vil du vinne billetter til deg og en venn? Send en e-post med navn og hvilken artist du helst vil se til post@730.no med emnet «Yass jeg vil på fest».
Om du ikke er en heldig utvalgt kan du kjøpe billetter her. Ellers finner du Den Elleville Festen på Facebook her.
PSSST: Se Instagram filme i Bergen <3