Videopremiere: Rikke Lie «Good Girl»

6. sep 2010 kl. 00:00
(EIRIK SLYNGSTAD/SOULSTORM/UNIVERSAL)

– Jeg er jo oppvokst med MTV, så å få gjøre en egen musikkvideo er noe jeg har drømt om siden jeg var liten!

I dag har Rikke Lie premiere på sin første video, «Good Girl», som selvsagt er stor stas for den 24 år gamle Ålesund-debutanten, delvis kjent fra X Factor. Hun forteller 730 at det ble to lange, bra dager i Stockholm med regissør Gustaf Åkerblom, mannen bak videoen til Veronica Maggios «Måndagsbarn».

– Vi holdt på fra klokken 4 om morgenen til 3 på natten, med et stort crew med kamerafolk, rekvisitører og pyroteknikere. Det ble en del eksplosjoner!

– I videoen ser dere musikerne som jeg alltid spiller med, og det var utrolig kult å ha så gode venner rundt meg. Stemningen var på topp fra begynnelse til slutt. Den eneste som var litt bittert var at de eksploderte den bløtkaka på slutten. Jeg hadde siklet etter et kakestykke hele dagen, sukker Rikke.

Se den eksplosive videoen med dører som leder til farlige fristelser nedenfor, og les mer om singer-songwriteren og hennes kommende plate her:

– Jeg må klype meg selv i armen!


Last ned «Good Girl»: Platekompaniet iTunes

Se bilder og snutt i forbindelse med videoen på Rikkes blogg.