Videopremiere: 730 x Bærums nye EDM-håp

28. okt 2016 kl. 00:00
(TRULS MELBYE/MTG MUSIC)

(TRULS MELBYE/MTG MUSIC)

I juni undret 730 på om Henry Land kunne bli Norges neste EDM-stjerne. Bærum-produsenten kommer stadig et skritt nærmere, og har den siste tiden fått mye oppmerksomhet utenfor Norge. Et titalls radiokanaler i Europa har spilt debutsingelen «Runaway», og spesielt i Tyskland er han på full fart oppover. 

I dag har 730 premiere på musikkvideoen til nevnte singel, samt tre ferske remixer. Se nedenfor. 

Hei Henry! Singelen din begynner å ta av utenfor Norge, var det som forventet? 

– Halla! Akkurat det er utrolig gøy, sinnssykt moro å få slik respons på første slipp! Utrolig takknemlig ovenfor MTG Music som har jobbet beinhardt for dette. Jeg forventet at en del folk fra utlandet som hadde hørt på musikken min fra før av via Soundcloud ville sjekke den ut, men det er utrolig gøy når den også blir plukket opp av norsk og utenlandsk radio! 


Se den dagsferske musikkvideoen til sommerlige «Runaway» feat. ODA: Hva er det feteste som har skjedd siden singelslippet i sommer? 

– Det må nesten være at vi spilte inn musikkvideo, det var dødsfett! Vi fikk klarsignal til å gjøre det to dager før vi hadde planlagt å filme, så vi var ganske stressa når vi måtte finne skuespillere, kostymer og utstyr på 2 dager.  Heldigvis så gikk det gikk det! Det var som en slags roadtrip, med stappfull bil hvor vi pakket ut og begynte å filme om vi fant noen kule lokasjoner langs veien. Shout-out til skuespillerne våres Idun og Daniel og produksjonsteamet Ulrik og Charlene! Dere har vært helt fantastiske å jobbe med!

– Ellers så har det vært utrolig gøy å spille på forskjellige steder! 
En ting som også er rimelig fett er at Don Diablo har spilt Bcaninc-remixen på radioshowet sitt Hexagon Radio som sendes i 35 land og på SiriusXM i USA. Det er helt sinnsykt! 


Hva er det du vil fortelle med musikkvideoen? 

– Musikkvideoen bygger videre på tematikken i sangen, hvor det blir brukt fortid og fremtid som virkemiddel. Det er en mer spesifikk storyline her, men den er fortsatt åpen for tolkning. Mer en det har jeg egentlig ikke lyst til å si, for jeg ønsker ikke å påvirke leserne i hvilken retning de skal tolke den 🙂 
Det er et godt tegn når andre begynner å remixe deg. Kan du beskrive remixene med én setning hver? 

Bcanic: Denne er ambisøs og skikkelig goodfeel!
CS: Dyp og deilig som smeller bra! 
Pegato: Laidback og feit med en frekk vri. 
Hør de nye «Runaway»-remixene her: 

Hva er planene i tiden fremover? 

– Planene fremover er å få ferdig flere sanger!! Jeg jobber med 3 stk akkurat nå, og det kommer mer! 

Det viktigste sist: Hva ønsker du deg til jul? 

– Det hadde vært awesome å få møte dere i 730 og gitt dere en varm klem! Takk for all kjærlighet! Ellers så ønsker jeg meg nye sokker. De forsvinner hele tiden i kollektivet, og nå som det blir vinter, så er det litt kjipt. 

Se også: Alan Walker feat. Sia