Video: Ms. Dynamites nye ♫♫♫ = ♥♥♥

16. aug 2011 kl. 00:00
SEMI-HEISANN (POLYDOR)j

London-jenta Ms. Dynamite har holdt en jevn kok siden hun debuterte med albumet A Little Deeper i 2002. 30-åringen har gjestet et drøss av låter i hjemlandet, og stått på som f@%n mens det store gjennombruddet som artist har latt vente på seg. Altså, vesla er stjerne, seff. Men hun har foreløpig ikke hatt noen skikkelige crossover-hits som for eksempel landssøster Estelle fikk med sin will.i.am-produserte, Kanye-gjestede «American Boy» i 2008.

Halvt skotske/halvt jamaicanske dynamittfrøken (som egentlig heter Niomi Arleen McLean-Daley) tok et par års pause fra musikk i 2007, og annonserte så i et radiointervju med BBC 1Xtra i 2009 at hun var i gang med sitt tredje album Democracy, og vesla har siden gjestet go’låter som Katy Bs supre singel «Lights On», den engelske produsenten Redlights semi-hit «What You Talking About?», og «Fire» fra Magnetic Mans selvtitulerte debutalbum. 
For et par dager siden slapp lillemor den Amit & Naroop-regisserte videoen til Labrinth-produserte «Neva Soft», alias førstesingelen fra hennes kommende (tredje) sett:

Katy B featuring Ms. Dynamite «Lights On»:

Se den flinke 30-åringen framføre «Fire» sammen med Magnetic Man:

Se også: Engelske Katy B har pund i munn