Travis Scott svarer på utroskapsanklagene

5. des 2018 kl. 00:00
TRAVIS VERSUS TROLL 

View this post on Instagram

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Kylie Jenner og Travis Scott har holdt en – relativt – lav profil etter at de ble foreldre til ❤️Stormi ❤️ i starten av året.

Sammenlignet med et par av sine berømte søstre – Khloé og Tristan, Kim og Ye – har det vært lite blest rundt forholdet til rapperen. Stille før stormen?


Frem til nå.

Denne uken begynte nemlig bilder av en mann som ligner (bittelitt?) på Travis i hyggelig lag med en svært så lettkledd og formfull frue å sirkulere på internett. Utroskapsanklagene startet umiddelbart å hagle, og rapperen ble slept av fyrrige Kylie-fans.

Fankontoen som delte bildet (som forøvrig hevdet at TMZ var originalkilden, men bildet er ikke å finne på kontoen deres) har nå slettet bildet – etter at Travis selv la igjen en kommentar hvor han nektet for å være snuskhummer.

Saken fortsetter under bildet.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Afromixx Entertainment (@afromixx)


– TMZ har aldri postet den dritten her. Nett-trollene jobber hardt i dag. Jeg befinner meg ikke på balkonger med sånne damer. Det der er tullete. Prøv igjen, troll! Jeg og kona mi er solide, skrev La Flame, før han fulgte opp med:

– Bare kjærlighet for kona mi. Har ingen tid å kaste bort.

TRAVIS VERSUS TROLL (INSTAGRAM)

Men ferdig var han ei. Kort tid senere delte Texas-gutten også en slags uttalelse på sin egen Instagram Story.

– Folk prøver alltid å lage falskt drama for å ødelegge ekte kjærlighet. (…) Jeg hater å anerkjenne disse tingene, men slutt å prøve å ta glede fra gode stunder. Jeg håper Gud blokkerer all ondskap. TILBAKE TIL Å FEIRE!, avsluttet den Skandinavia-aktuelle artisten.

Og ferie har han all grunn til: Både singelen «SICKO MODE» og albumet Astroworld er nemlig nummer én på henholdsvis Billboard Hot 100 og Billboard 200.

Forholdet til Ky har neppe gjort oppmerksomheten til Travis mindre lit, men hans forrige album, Birds in the Trap Sing McKnight, tok også nummer 1. Dette er dog hans første topplassering på Billboard Hot 100 (låten gjestes av Drake). 26-åringens rekord var 16. plass med «Antidote» i 2015. 


Se også: Vil du kjøpe Los Angeles-huset til Rihanna? Se bildene fra kåken