The New Chicken Dance: Ray Kay demonstrerer Kyllingdansen

8. okt 2015 kl. 00:00
(MENY)

Justin Biebers «Baby», Lady Gagas «Poker Face»… Aaaaah, endelig… Kyllingdansen! Sett via de fancy linsene til regissør Ray Kay.

Se videopremieren nedenfor vår prat med den Miami-baserte haugesunderen.

Hvorfor i all verden?

– Kyllingdansen er det meste ukule jeg kan tenke meg dansemessig, så derfor er det selvfølgelig gøy å ta den på alvor og skyte den på samme måte som jeg ville skutt Beyonce eller en kul ung rapper.

Trenger verden Kyllingdansen i 2015?

– Verden trenger alltid nye danser, og det er faktisk noe gøy ved den – crewet sa at dersom Chris Brown hadde gjort denne videoen, ville folk kopiert dansebevegelsene i clubber over hele USA. Videoen er mest av alt en gøyal snutt hvor vi leker med Kyllingdansen – og vi har alle en ironisk distanse til dette. Tror ikke vi redder verden med denne videoen, men det er lov å ha det litt gøy med dette!

Hvordan vil du beskrive dine danseferdigheter?

– Mine egne danseferdigheter er omtrent så dårlige som det er mulig å bli. Tatt i betraktning at jeg har jobbet med mange av verdens beste koreografer og dansere oppigjennom årene blir dette ekstra flaut. Har ikke lært ETT eneste move som er verdt å vise frem. Shit, må jobbe med dette, kjenner jeg! Kyllingdansen er kanskje et sted å begynne?

Hva er planen din for 2016?

– Å reise mer, ha det mer gøy på jobb, og generelt bare mer awesomeness. Etter det er planen å så liten plan som mulig, siden jeg har hatt så mye planer tidligere i livet.

Se behind the scenes her og se premieren på Kyllingdansen via Ray Kay nedenfor – med hjelp fra PhatCat Studios og Lil Swagg og MENY.

OPPDATERT: Ny revidert versjon av videoen:

Se også norsk trendalarm: Gravemaskindans