Taylor Swift vekker liv i Kim & Kanye-krangelen

10. mai 2018 kl. 00:00
SLANGEN SWIFT? (730/UNIVERSAL)

SLANGEN SWIFT? (730/UNIVERSAL)

Ord kan såre, og etter at Kim Kardashian indirekte kalte Taylor Swift en slange i 2016 tok folk fort etter.

Men hva skjedde egentlig? La oss oppsummere kjapt:

Den eviglange beefen startet da Kanye stormet scenen under VMA i 2009, fordi han mente Beyoncé og «Single Ladies» burde vunnet «Video of the Year» fremfor Swifty.

Så ble de venner (eller «venner»), før Kanye ville bruke Taylor som punchline i «Famous». (I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous».)

Popstjernen godkjente første del av teksten via telefon, men ble så supersnurt i ettertid. Bruken av slange-emojis skjøt så fart etter da Kim Kardashian lekket samtalen mellom Kanye og Taylor, hvor det viste seg at Taylor ikke var så negativ som hun ga uttrykk for. Etter lekkasjen sa Tay dog at det var setningen «I made that bitch famous» hun reagerte på…….. Hør eller les hele praten her.

Men Taylor lot seg ikke knekke, og tok heller til seg fornærmelsen og brukte den som sin styrke. Slangen ble et sentralt tema på 2017-albumet Reputation, og hun tar det selvsagt også med seg på tur.


HVILKEN SLANGE? (UNIVERSAL)


Under gårsdagens turnéstart i Glendale, Arizona hadde 28-åringen en gigantisk mekanisk kobra med seg på scenen. I en tale til fansen adresserte hun også symbolikken bak slangen.

– For et par år siden kalte noen meg en slange i sosiale medier, og det ble en greie. Jeg gikk gjennom en tid hvor jeg ikke visste om jeg kunne fortsette å gjøre dette.

– Jeg vil fortelle dere at hvis noen gir deg kallenavn for å mobbe deg i sosiale medier, og selv om mange hopper på og gjør det samme, så trenger det ikke å knekke deg. Det kan i stedet gi deg styrke, sier Swift.

Se video av siste del av talen her:Dette skjer like etter at krangelen med Katy Perry tok slutt (eventuelt en pause), etter at Taylor mottok en olivengren (klassisk fredssymbol) i posten sammen med et brev.

Se video:

Se også: TMZ-intervju med Kanye West sklir ut (for å si det mildt)