Takket nei til kjærlighet fra Chris Brown på kvinnedagen

8. mar 2018 kl. 00:00
VANESSA VIL IKKE HA STØTTE FRA CHRIS (INSTAGRAM)

Chris Brown benyttet kvinnedagen til å erklære sin kjærlighet for Vanessa Carlton og hennes debutsingel «A Thousand Miles» fra 2002.

Først la han ut musikkvideoen, med «LIT FOREVER» som tekst.

Deretter artig nok en scene fra den ikoniske komedien White Chicks:

A post shared by ???INDIGO CHILD (@chrisbrownofficial) on

(Okay, filmen er kanskje ikke 100 prosent ikonisk, men hella funny. Se den på nytt hos Netflix.)

– JEG ELSKER DENNE SANGEN, «ropte» Chris via caps lock. En som dog ikke likte kjærligheten var Vanessa. – Siden det er den internasjonale kvinnedagen, føler jeg meg forpliktet til å sette en grense. Jeg støtter overlevere, ikke gjerningsmenn når det kommer til vold i nære relasjoner. Jeg ønsker ikke å bli assosiert med en artist som har angrepet kvinner på en dag som dette, skriver Vanessa og takker.

R&B-stjernen la ut det Vanessa skrev og tagget henne, og sporenstreks startet tusenvis av Chris-stans å bombardere Insta-en hennes. Vanessa valgte etterhvert å sette den privat. – Artisten følte at hun gjorde sin plikt som KVINNE ved å fortsette å spre slikt hat i dag, skriver Chris snurt, for så å ende lystig.

– Jeg bare håper hun vet at hun er elsket og at sangen hennes er flott, var konklusjonen hans, akkompagnert av tommel opp og hjerte.
Artig fakta: Vanessa Carlton var i en periode signert til den en gang notoriske labelen Murder, Inc. sammen med Ja Rule og Ashanti.

Bonus-scene fra White Chicks hvor de to sorte sivile politimennene – mesterlig utkledd som to hvite jenter – får bli med på en salig dose #whitegirlmagic via Vanessas landplage:

Tilbakeblikk: Bilder og video av Chris Brown på klubb i Oslo