Søt og snodig Macaulay Culkin (37) gjør god figur hos Ellen

27. apr 2018 kl. 00:00
MACAULAY OG ELLEN (NBC)

MACAULAY OG ELLEN (NBC)


Sagnomsuste (og veldig private) Macaulay Culkin har gjestet Ellen. 

37-åringen (!) kjenner du best som Kevin McCallister i Hjemme Alene, for ikke å snakke om Thomas J. fra verdens sørgeligste film My Girl.

Altså når hun lille jenta løper bort til kisten og sier at han ikke kan se uten brillene…….. Gud bedre.


Newyorkeren ble lenge anklaget for rusmisbruk da bilder av en syltynn Mac florerte på internett.

I et intervju med The Guardian fra 2016, da han ble spurt om folks bekymring var berettiget, svarte han:

– Ikke nødvendigvis. Men selvfølgelig, hvis det foregår noe tullete, men nei, det var ikke sånn at jeg knasket 12 kilo med heroin i måneden eller noe sånt. Det som plaget meg mest var at tabloidene pakket det inn som om det var en slags rar form for bekymring. Nei, de prøvde å selge aviser.Saken fortsetter under(TWITTER)


Macaulay saksøkte foreldrene sine da han bare var femten, og ifølge skuespilleren selv var faren sjalu og drev med både fysisk og psykisk mishandling.

Uansett – luringen har hatt en mildt sagt turbulent fortid, men i 2018 virker han rask og frisk. Tror det er rimelig kjipt å være barnestjerne.


I sofaen til Ellen mimrer han tilbake til barndommen og prater om at han er så rik at alt han gjør er på hobbybasis. Han er en skikkelig snodig type, men på en skikkelig fin måte.

Culkin forteller også at han ikke klarer å se Hjemme Alene, at han har startet podcast, og at han prøver å unngå offentlige steder i julestria. Forståelig nok.

Se Macaulay Culkin gjøre god figur hos Ellen:

Se også: Walmart-gutten jodler hos Ellen 😭