Sorry, dette er ikke Alexander Skarsgård

13. okt 2014 kl. 00:00
(CORBIS LYNN GOLDSMITH)
Vi er mildt sagt litt sjokkert nå, og vet ikke hva vi skal tro på lenger. Kan vi egentlig stole på noen?

Buzzfeed melder nemlig at det ikoniske toppløs-og-deilig-i-sengen-bildet av Alexander Skarsgård er manipulert. Googler du «Alexander Skarsgård shirtless» (noe vi gjør ganske ofte) er dette bildet et av de øverste treffene. For ikke å snakke om hvor mange jenter og gutter som har lagret bildet mentalt… For å så få hjertet knust i dag.  

Det er fortsatt den svenske 38-åringens ansikt vi ser, men kroppen tilhører en annen mann. Nemlig realitydeltakeren Eric Nies fra første sesong av MTVs Real World. (Hvem? Nettopp.) 

I Skarsgård-versjonen har han blitt vampyrfarget og fri for underarmshår, men bortsett fra det er det tydelig at det er samme kropp, og ansiktet til Alexander fra en annen photoshoot. 

Se sammenligning: 

Vi er både forvirret og skuffet, men føler oss også litt dum. Ved nøyere ettersyn ser vi at vi kanskje burde skjønt at bildet er photoshoppet. Ansiktet passer ikke helt til kroppen, og vi har da virkelig sett Alex toppløs et ukjent antall ganger, blant annet i True Blood. Kjærlighet gjør som kjent blind, og svekket nok dømmekraften vår i dette tilfellet.  Ønskereprise av den ekte toppløse Alexander Skarsgård:

Vi håper alle klarer å komme seg gjennom den tunge tiden, og oppfordrer alle til å ta én dag av gangen. <3Se også: Alexander Skarsgård dønn naken i True Blood (Veldig NSFW)