Slutt for ungt superpar ?

2. aug 2018 kl. 00:00
TRIST? (INSTAGRAM)
 

Det er (heldigvis) ikke alle kjente par som forlover seg etter et par uker. Men Millie Bobby Brown (14) og Jacob Sartorius (15) var jaggu søte sammen, og til tross for å bo på hver sin side av Atlanterhavet (USA og UK), holdt de sammen gjennom tykt og tynt i et drøyt halvår.

Den suverene Stranger Things-skuespilleren bekreftet at hun var sammen med artisten og musical.ly-stjernen på selveste nyttårsaften i fjor. Nå deler begge via Instagram Story at det er slutt, men at det ikke er noe vondt blod mellom dem.

– Avgjørelsen mellom Jacob og meg var fullstendig gjensidig. Vi […] fortsetter å være venner, skriver Millie om sin halvannet år eldre eks, og slenger på et rødt hjerte.

Jacob deler samme melding, men da altså med Millie sitt navn i stedet for sitt eget 🙂

RYDDIG BRUDD (INSTAGRAM)
 

Med henholdsvis 9,2 og 17 millioner følgere er Millie Bobby Brown og Jacob Sartorius to av de aller mest fulgte tenåringene på Insta. Eks-paret har allerede sluttet å følge hverandre, men har (enn så lenge) ikke slettet/arkivert de søte bildene av dem sammen.

Oklahoma-gutten har det siste halvannet året turnert verden rundt som artist, med flere europeiske spillejobber, blant annet i London og Stockholm. Millie er straks klar for å redde verden via et gedigent og ikonisk monster.

Se også: Voksne mobbet kjæresten til Millie