Slik gjør Shakira jentene sjalu

15. aug 2009 kl. 00:00
SHAKIRAS «SHE WOLF» BLE HEITERE ENN MICHAEL J. FOX' TEEN WOLF - SE HVORDAN(SONY)

Da vi i vinter var med på innspillingen av Ray Kays Mira Craig-video, fikk vi se hvor mye jobb det kan være å skyte et par musikkminutter, og hvor mange mennesker som er involvert.

Shakira teamet opp med den britiske kjendisregissøren Jake Nava for sin «She Wolf», en video som ikke overraskende nok er #1 på amerikanske iTunes, og nå viser hun litt av arbeidet som måtte til.

Det var mye.

Hulen tok blant annet fire dager å lage, og det samme gjorde taksettet.

Men det viktigste innholdet er 32-åringen fra Colombia, som fikk ideen til videoen etter at hun så et bilde av Grace Jones i et bur. Selv om «Hips Don’t Lie»-stjernen høres slapp ut når hun uler som en ulv, er det ikke noe å si på innsatsen foran Jakes kamera.

Dansen ble skapt sammen med dansemesteren Hihat.

– Da Shakira kontaktet meg, ville hun ha noe annerledes og komme med noe for unge som de ikke har sett før, så vi forsøkte noe som heter underground house, forteller koreografen i klippet nedenfor.

– Hun er den eneste som kan bevege kroppen og magen på en så unik måte, du vet, bare hun kan gjøre det slik. Hun er et unikt individ, så vi mikset hennes stil, som ser flott ut med hennes kropp, med litt av min stil.

– I burscenen er alle bevegelsene animalistiske og sexy. Dette er guttas fantasi, og jentene vil enten være som Shakira eller bli sjalu og misunnelige, sier Hihat.

Shakira forteller at hun i løpet av årene har blitt mer på nett med min egen frihet, og at det er dette «She Wolf» handler om det.

– Kvinnen som vet hva hun vil. En dame som kjenner til begjæret som ligger i hennes underbevissthet og slåss for det med tenner og klør som et vilt beist. Det er den moderne kvinnen, mener blondinen.

Her er en ekstra leggy Beyonce filmet av Jake, og nedenfor er hele Shakiras «behind the scenes» for «She Wolf», samt den ferdige videoen:
Bonus: Noen har satt sammen klipp som de mener viser at Beyonce og Shakira har litt for lik stil: