Skjærer seg for å stanse Justin Bieber-røyking

10. jan 2013 kl. 00:00
(UNIVERSAL)
(UNIVERSAL)

I fjor skrev noen brukere av bilde/geek-forumet 4chan at Justin Bieber har fått kreft, og oppfordret fansen til å gå #BaldForBieber via falske, Photoshop’et tweets. Stuntet funket dårlig, og få barberte hodet i «sympati» med stjernen.

Men i går kveld ble det annerledes. For å tulle med hardcore Believers, startet de samme datanerd-trollene trenden #CutForBieber og #CuttingForBieber i «protest» mot at Justin Bieber angivelig røyker marihuana.

Spøken endte ille.

På kort tid la mange fortvilte JB-fans ut bilder av seg selv hvor de har kuttet armer og hender til blods for Bieber. Noen #CutForBieber-bilder er falske, mens andre er veldig ekte.

Som om ikke selvskading er et stort nok problem fra før av.

(Da 20 små barn ble myrdet i Connecticut ble det ingen lignende furore, men når en popstjerne blir avbildet med weed så skjærer man seg opp i protest?)

Noen valgte dog en litt mindre blodig vri på #CutForBieber:

Justin Bieber ser ikke ut til å ha kommentert sitt ekle «trending topic», men i kjølvannet av røykebildene twitret han en form for unnskyldning:

– Vokser og lærer hver dag. Forsøker å bli bedre. Jeg ser dere alle, jeg hører dere alle. Jeg vil aldri skuffe dere. Jeg elsker dere, skrev 18-åringen.

 
Kanadieren har tre konserter i Telenor Arena i april. Alle showene ble utsolgt på noen minutter.
 
Kommentarfeltet under saken med bildene av angivelige Justin som angivelig røyker marihuana, viser at endel nordmenn mener det ikke er Justin vi ser, kun en gutt som ligner.