Sirius: – Baksnakkere, kiss my ass!

16. mar 2012 kl. 00:00
(MARORI MORNINGSTAR)

Det har gått to år siden Sirius alias Kristian Rønning vant Norske talenter på TV 2, som han fulgte opp med debutalbumet Welcome. I dag føler Larvik-rapperen seg mer komf.

– Nå har jeg fått mulighet til å bruke tid til å finne litt tilbake til hvordan jeg jobbet før. Det har vært mange hasteprosjekter som har ført til at «ting skulle bare ut». Så nå i 2012 føler jeg en ro over sounden vi sitter på, og jeg er mer selvsikker enn noen gang, sier Sirius til 730.

25-åringen, som noen kaller Norges svar på Eminem, byr her på en smakebit av nye «Kiss My Ass», som han har co-produsert med Simen Fjeld:

– «Kiss My Ass» går ut til alle som vet det slenger med leppa når jeg ikke er i rommet! Og det er et resultat av mye frustrasjon i forhold til hvordan ting funker i bransjen. Jeg tror de fleste har dager hvor de har lyst til å be folk om det samme.

Etter at Sirius vant TV 2-showet, ble han signert til Sony, men har nå byttet til Cosmos, indielabelen som har gitt ut alt fra Madcon, Karpe Diem, Lars Vaular, Joddski og Paperboys, til Cir.cuz.

– Det har lenge vært et ønske å jobbe med Cosmos og deres A&R-sjef Frank («Murdah») Bakke. Jeg tror han har mye å tilby i forhold til det jeg driver med, og når tilbudet kom var det veldig lett å si ja.
Ordet på gatene er at Sirius har en skamløs poprap-singel på gang. 

– Neste singel er en Simen Fjeld- og Rykkinnfella-produsert, uptempo featuring med en som kaller seg Johnel. En utrolig fet artist. Han har jobbet med blant andre Petter på hjemmebane med «Sanna mina ord». Låten kommer forhåpentligvis til å gå hjem hos folk som liker å bevege litt på seg og handler kun om å slippe seg løs og ikke tenke på noe annet.

Se også: Norsk duo motiverer Sirius