Sier hun hadde sex med Spice Girls-kollega 😍

25. mar 2019 kl. 15:36

Ginger, Scary, Posh, Baby og Sporty Spice i Paris <3 (Virgin)

Girl power!

Det føles litt rart å komme med breaking news om noe som skjedde for rundt tjue år siden, men verden er vidunderlig og aldri helt som vi forventer.

I dag ble det kjent at Melanie B aka Scary Spice har hatt litt av en hemmelighet på lur.

Spice Girls var opptatt av kvinnekamp og at man alltid skal heie på hverandre, men nå er det kjent at to av jentene kom ekstra nært hverandre.

I et intervju med Pierce Morgan sier nemlig Mel B at de fem jentene ofte sov sammen, men ikke på dén måten… Bortsett fra én gang.

Scary Spice avslører nemlig at hun på et tidspunkt også hadde sex med Geri Halliwell aka Ginger Spice. 

– Hun kommer til å hate meg for dette, men…, sier hun i et radiointervju som i skrivende stund ikke er publisert. Sitatene er gjengitt via E! News.

– Men det er sant. Det skjedde, vi fniste av det og «that’s it».

– Det var bare den ene gangen. Og når Geri blir spurt om dette, noe hun sikkert blir etter dette, så håper jeg at hun ikke nekter for det. For det var bare en gøyal greie, avslutter hun.

Melanie B og Geri fant tonen (Virgin)

Om noen uker møtes Geri og Mel B (sammen med Mel C og Emma) for å øve til turné. Victoria Beckham er ikke med i Spice Girls anno 2019.

Fun fact: Mel B har angivelig også hatt samleie med en norsk popstjerne/TV-kjendis/gründer. Vi kan ikke si hvem, men hvis hun hadde vært med i Spice Girls, så hadde hun definitivt vært Baby Spice <3

Se også: Victoria Beckhams sønn dater Millie Bobby Brown (15)

Del saken: