Serie: Når Gud sender venneforespørsel

5. feb 2019 kl. 00:00

WHAT THE… (CBS)

Facebook hadde ikke vært Facebook uten dumme venneforespørsler man aldri har bedt om. De fleste er lette å ignorere, men ikke i Miles Finers tilfelle. 

I CBS-serien God Friended Me møter vi den frittalende og ikke-troende prestesønnen Miles (Brandon Michael Hall) som en dag mottar 76 venneforespørsler fra en gammel kjenning; Gud.

Det nye Facebook-vennskapet, som først fremstår som en spøk utført av en hacker, peker Miles i retning fremmede som trenger hjelp.

Hovedrolleinnhaver Brandon Hall har beskrevet serien som «mer spirituell enn religiøs», noe som kan være grei info for norske hedninger. En seks minutter lang sniktitt på God Friended Me drypper dog av kristent budskap, så vi får nesten se serien selv for å finne ut hvor sant det egentlig er. 

Den amerikanske drama-komedien hadde premiere i 2018, og serien hadde intet mindre enn  10 millioner seere per episode gjennom første sesong. Nå har CBS-suksessen fått klarsignal til en ny sesong, noe som kan bety at den også dukker opp i Norge etter hvert. 

Traileren er full av avsløringer – ta en god titt på God Friended Me her:

Se også: Gossip Girl-nyhet splitter fansen